• SthlmsKillen

    Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

    Det finns nog inget mer oattraktivt i mina ögon än en kvinna som har barn sen tidigare och är på jakt efter en ny man.

    Jag kan absolut tänka mig att ha sex med en sådan kvinna. Det finns många fysiskt attraktiva kvinnor som är ensamstående mammor men som partner? Nej, det är nästan lite skämmigt att behöva dra med sig henne på olika fester och presentera henne samt kanske behöva nämna att hon har bagage som man nu måste dras med.

    Men det jag undrar är om NI kvinnor som är ensamstående mammor är medvetna att många killar tycker att ni hamnar lite lägre ner på intresselistan för att starta ett förhållande med?
    visst det finns en och annan snigelfarsa med ungar som är säkert i samma situation men det är nog väldigt få män utan barn sen tidigare som vill inleda något seriöst med er.

  • Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?
  • Anonym (I)

    Att jag skulle vara mindre attraktiv eller hamna längre ner i rang är ingenting som jag märkt av iallafall. Jag får lika mycket, eller mer, intresse från män som innan jag blev mamma, både från män med barn och utan. 

  • cosinus

    För mig känns det helt rimligt att om man är ung och på sikt vill skaffa familj så föredrar man en partner utan barn sedan innan. Det är ju helt klart enklare så för alla inblandade.

    Sen känns det också rimligt att ju fler barn sen innan desto lägre ner på listan för folk utan barn. Ett kanske en många kan leva med, två en del, fyra som jag har....förmodligen inte.

    Skulle jag bli singel har jag jättesvårt att se att jag skulle passa ihop med en man utan egna barn. Har han inga barn vill han förmodligen inga ha och då vill han inte ha mina fyra på köpet, eller så vill han men jag ska inte ha fler så då faller det där.

    Jag tror mitt utbud skulle begränsas rätt kraftigt till män med barn som inte tycker sambo är ett måste utan är helt ok med att vara särbo och umgås mest när man inte har barnen. Allt annat är nog dödsdömt tills de flesta barnen blivit större och flyttat ut :) 

  • Anonym (H)

    När jag var ensamstående med två barn, var mitt minsta problem att få män intresserade av att ha ett förhållande med mig. Hur lätt som helst och de flesta var utan barn. Liksom han jag till slut gifte mig med för 18 år sedan. Vi fick även två gemensamma barn. Din teori stämmer inte, var lite mer öppen och modern så blir inte bara livet roligare - även du

  • Anonym (Emma)

    Inte enligt min erfarenhet:) mina ex har tidigare haft partners med barn. De har sett det som att de på sätt fått lite mer egentid då mamman varit upptagen med barnet. 

  • Anonym (Daisy)

    Jag skulle aldrig inleda något med en man med barn, finns inte på världskartan.
    Möjligen om han har vuxna barn.
    Att ta hänsyn till andras ungar är inget för mig.

    Jag gillar inte ungar rent generellt heller.

  • Anonym (Singelmammors vän)
    Anonym (H) skrev 2022-11-02 14:53:33 följande:

    När jag var ensamstående med två barn, var mitt minsta problem att få män intresserade av att ha ett förhållande med mig. Hur lätt som helst och de flesta var utan barn. Liksom han jag till slut gifte mig med för 18 år sedan. Vi fick även två gemensamma barn. Din teori stämmer inte, var lite mer öppen och modern så blir inte bara livet roligare - även du


    Det är nog så att den stämmer för vissa män, men inte alla. Av nyfikenhet undrar jag om du ser någon gemensam nämnare hos männen som var öppna för en varaktig och seriös relation med dig? Jag förstår att du är en person som man lätt blir intresserad av snarare än en mamma som man blir intresserad av, men i alla fall. Det vore bra att kunna ge lite tips till mina singelväninnor som tycks gå på nit efter nit. 
  • Lönnsirap

    Lägre rang än vadå? 

    Singelmammor är ingen homogen grupp som yrar runt och letar efter din kärlek och bekräftelse! Att du ser dem som personer inte värdiga att älska och att ha en relation med betyder ju inte att de måste anamma din bild av deras liv.

    Du låter oerhört osympatisk och trots att jag själv inte är ensamstående tycker jag det låter dötrist att bli runtsläpad på fest ... Tänker du att dejtingvärlden ska vara fylld av potentiella partners som lever upp till dina krav? Så är det ju inte. Folk som vill dejta dejtar och idag så dejtar även föräldrar!

  • Limajo

    Jag tror det är ganska ömsesidigt att män utan barn undviker kvinnor med barn och kvinnor med barn undviker män utan. Väldigt förståeligt och okomplicerat faktiskt. :)

  • exandthecity

    du TS är bara sur för att du inte uppfyller kravspecifikationen för att vara attraktiv för snigelmorsorna.
    Som vi alla vet vid det här laget är kravspecifikationen //wall of text//

  • AndreaBD

    Haha, vad barnsligt! Jag var kanske ändå lite äldre när jag blev singel igen, men jag undvek ju också män UTAN barn. Så, det passar alldeles utmärkt. 


    Och pysen - det handlar inte om längre ner på listan, utan om olika marknader. 

Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?