• Anonym (Man 53 år)
  Tis 15 nov 2022 22:51
  8502 visningar
  31 svar
  -1 +1
  31
  8502

  Är jag värdelös?

  Anonym (E) skrev 2022-11-15 22:35:13 följande:
  Är jag värdelös?

  Jag går med på det mesta i sängen. Brukar ofta suga länge. Trots de har typ alla män haft svårt att komma med mig. Dom har kommit fort när jag sugit eller runkat. Men när dom har kuken i mig så har endel inte kommit. Vissa har de tagit superlång tid att komma. Jag är smal och attraktiv enligt folk. Så vet att det inte handlar om utseendet? börjar fundera på om jag är slapp?? Jag kär knipövningar men verkar inte bli så mkt bättre. Slappnar jag av i fittan så blir de ju slappt i så fall. Och ingen orkar väl ha som krav att spänna och knipa under hela akten?? De här har gjort att jag inte har nån lust längre till sex.. känns som jag föddes slapp och får lida för resten av mitt liv? känner mig så osexig pga de här


  Hej.
  Det låter som du nog är lite väl hård mot dig själv. Du är garanterat inte osexig. Snarare är du ansvarstagande och omtänksam mot dina partners. Men kanske som sagt lite väl hård mot dig själv.

  Om du vill träna knipövningar mer finns det ju diverse hjälpmedel för det med kulor och annat med tyngd som om jag har förstått det brukar ge god effekt för många som provar.

  Jag har av naturliga skäl inga egna erfarenheter men ni som testat kanske kan bidra med tips. För nog tror jag att det ska lösa sig det där. Vi är ju alla olika och då får man försöka få hjälp att komma till rätta med det som kan behövas hjälp med.

  Det kanske bara handlar om ett hjärnspöke också - du anger inte att någon partner haft några invändningar - de kanske bara gillar och njuter av att vara i dig länge vid de tillfällena när ni har vaginalt samlag.

  Kanske läge att söka professionell hjälp om knip och hjälpmedel inte funkar - barnmorskor kan väl sånt här!
Svar på tråden Är jag värdelös?
Logga in
Bli medlem