• Anonym (B)
    Tue 22 Nov 2022 22:38
    5261 visningar
    27 svar
    27
    5261

    Sambon tror jag flirtat med kollega

    Hej alla! 
    Jag ska hålla mig kort men som rubriken lyder så tror sambon att jag varit otrogen. Jag ska dra historian för er så får ni alla bilda en egen uppfattning om det.

    Det hela började med att min sambo kollade igenom min telefon när jag låg och sov. Hon sa att hon bara skulle kolla mitt larm och när jag skulle gå upp men sen gick in på messenger och skrollade igenom mina kontakter. 
    Hur eller hur, 
    Hon fann då en gammal kvinnlig kollega till mig som är sådär 20 år äldre än mig och gift med barn. 

    Denna konverstion hon hade med mig på messenger är uppdelat i två delar. 
    Den ena är när hon frågar om jag kan kolla hennes schema då jag befann mig på jobbet och hon var hemma. Detta gjorde jag och skickade tillbaka till henne varpå hon skickar ett tack och sen två emojis 😘🙏
    Jag svara att det är lugnt och sen skriver vi inget mer. Det går några dagar och hon skrivet sen igen om att det finns tårta på jobbet för oss som jobbar att ta och sen önskar hon mig lycka till på min nya arbetsplats som jag ska börja på snart där hon skickar en sån emoji 😘
    Jag tackar för tårtan och sen för lyckoönskningen. Därefter har vi ingen kontakt med varandra. Ska tilläggas att detta är över 4 år sedan som vi skrev detta. 
    Nu litar inte min sambo på det jag säger om att jag inte uppfattade detta som en flirt och tycker att jag inte går att lita på. Hon säger att man skickar inte såna emojis om man inte har en baktanke med det och att jag inte sa till direkt när hon gjorde det var tydligen fel enligt min sambo. 

    Nu litar hon inte på mig när jag är hemma ensam och tror att jag är otrogen mot henne. 

    Har jag gjort fel i detta eller vad? Jag blir galen på allt och känner mig felaktigt anklagad äver något som jag inte kan rå för. Jag kan ju inte styra i hur den kvinnliga kollegan skrivit till mig och jag har ju ablsout inte bekräftat henne eller haft kontakt med henne på över 4 år.

    Vad tycker ni?

Svar på tråden Sambon tror jag flirtat med kollega