• Anonym (Hmm)
    Sun 4 Dec 2022 22:03
    7963 visningar
    71 svar
    -1
    71
    7963

    Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??

    Hobgoblin skrev 2022-12-04 21:59:16 följande:
    Just kyckling är ju vääääldigt viktigt att få helt klar - MEN har aldrig någonsin lagt den tiden på att laga kyckling oavsett hel filè eller strimlor eller ... Kan det vara så att du börjat med djupfryst?
    Det kan aldrig någonsin ta så lång tid att laga kyckling. Någonsin!
    Kan nog helsteka en liten gris på samma tid, hahaha
    Kan ju också vara någon som är "nysvensk" och har köpt djupfryst kyckling och försökte steka den, Då blir det ju svårare.....om man inte kopplar djupfryst till färdig.
    Nu indiikerar trådstarten  att man inte är nyanländ men ...
  • Anonym (Hmm)
    Sun 4 Dec 2022 22:06
    #33

    Läste igen .... låååångsamt.
    6 kilo i en 2- kilospanna kan ju ta några timmar.

  • Anonym (Hmm)
    Sun 4 Dec 2022 22:26
    #38
    Anonym (Noooo!) skrev 2022-12-04 22:12:03 följande:

    Fast ingen här inne verkar ju göra 2 kg på en gång, så vad är ni på mig för när ni inte ens har erfarenhet utav det? 


    Och inte du heller ... hur ska vi kunna svara om du ska göra 6 kg i en 2 kg panna?
    Klart som fan det inte blir bra.
    Jag kör typ ett halvkilo fläskytterfilèt i en 6-liters gryta med lök, bacon champijoner, grädde, fond, rött vin och lite annat gott - och det är klart på någon timme, även om det smakar bättre med någon timme till.
    Kan inte förstå hur du kan misslyckas med just kyckling? Även om man skolkade på hempan.......
  • Anonym (Hmm)
    Sun 4 Dec 2022 22:59
    #44
    Anonym (Noooo!) skrev 2022-12-04 22:54:42 följande:

    Det blir ju ganska mycket vatten med i påsen när jag tinar den som jag gör. Så jo, kycklingens egna saft räcker gott o väl när det är 2 kg kyckling. O med lock på på 7:an så håller det sig bra med vätska. O nej, spisen är inte dålig. Närj ag har stekt hamburgare så går det otroligt fort på samma platta.


    Stek korv eller burgare istället ......
Svar på tråden Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??