• Sat 3 Dec 2022 21:53
    7900 visningar
    71 svar
    +3
    71
    7900

    Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??

    Köra kycklingfiléer 3 timmar i stekpanna och dom är fortfarande rosa? Yeah right hörru. Du kanske glömt slå på spisen? Drömmer

  • Sat 3 Dec 2022 22:13
    #15
    -1
    Anonym (Enkelt) skrev 2022-12-03 21:57:19 följande:
    I tärningar dessutom.... 
    Precis, det borde ju knappt va nåt kvar i pannan. Håll brandsläckaren i högsta beredskap ffs!
  • Mon 5 Dec 2022 19:38
    #48
    +1
    Anonym (Noooo!) skrev 2022-12-04 21:39:31 följande:

    Shit vad dryg du var då. O jag som gillade dig :( Fick du luft efter "favorit användare" här på familjeliv där du lyftes upp? 


    Den var rosa men lät det stå på en stund till utan lock o den såg bättre ut därefter.


    Jo, den kokade som jag kallade för "puttra" i 3 h. plus lite till därefter utan lock som sagt.


    Jag menade inte va dryg mot dig men däremot låter det ju helt absurt köra tärnad kycklingfilé två timmar och så är den fortfarande rosa. Det är jag inte ensam i tråden att förvånas över. Och visst jag raljerade men det va ju inget elakt menat.
    Kycklingfilé är väldigt magert kött som snabbt blir överstekt och tärnar man det borde det efter två timmar knappt finnas nåt kvar.

    Va gäller såna favoritanvändar-trådar är jag nog samma person före och efter och ser deffo inte mig själv som nåt helgon precis. Men som sagt jag menade inte att göra dig ledsen, verkligen inte.
  • Tue 6 Dec 2022 18:46
    #57

    @TS: Att jag raljerade över din tillagning av kyckling berodde på att jag helt enkelt trodde du trollade då alltihop lät så osannolikt. Jag inser nu att att du faktiskt är seriös i dina funderingar och jag helt fel ute. Ber om ursäkt om jag kränkte dig. Det va som sagt aldrig meningen. Om jag är populär på FL eller inte är oviktigt, däremot vill jag inte va taskig mot dig eller nån annan. 

    Peace out!

  • Wed 7 Dec 2022 00:00
    #70
    Anonym (Noooo!) skrev 2022-12-06 20:06:25 följande:
    Accepterar din ursäkt.
    Tack, hoppas du förstår att jag inte menade nåt ont.
    Sen har du ju fått en hel del bra tips med i tråden så nästa gång du lagar kyckling hoppas jag du får ett perfekt resultat.
Svar på tråden Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??