• Anonym (h)

    Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??

    Anonym (Noooo!) skrev 2022-12-04 21:39:31 följande:

    Shit vad dryg du var då. O jag som gillade dig :( Fick du luft efter "favorit användare" här på familjeliv där du lyftes upp? 


    Den som är dryg i tråden är du som även väntade x antal inlägg att skriva något vettigt om din ovanliga tilllagningsritual. Klart att responsen blev därefter i skämtsam ton. Så himla otrevligt av dig.
  • Anonym (h)
    Anonym (Noooo!) skrev 2022-12-06 20:06:05 följande:

    Varför skulle jag behöva ha talat om detta då jag har lagat det på samma sätt hur många gånger som helst. Frågan var varför de tre sista gångerna har särskilt sig emot alla andra gånger som jag har gjort lika dant.


    Du verkar ha uppenbarliga grova problem med hur du ser saker o ting. Tråden spårade urr o då försökte jag förklara mig o blev bara hånad till en början. Precis som någon annan skrev i en annan tråd, "när det blir för ogreppbart så hånar o misstror folk hellre än att faktiskt ta till sig av vad man säger / skriver". något sånt, o det verkar ju stämma rätt bra faktiskt! 


    Jag har fortfarande inte fått något svar på om varför kycklingen de 3 sista gångerna har särskilt sig emot tidigare exakt samma procedur upp till 2h gränsen åtminstone.


    Ojoj. Du var riktigt otrevlig mot någon som inte förtjänade det och denne var t.om snäll nog att be dig om ursäkt för lättsamma skämt. Väntar någon en halv tråd med att faktiskt ge tillräckligt med information för att vi ska kunna analysera lite... Ja jag skulle inte bete mig på det viset om jag inte kan producera en trovärdig tråd.


    Det är inte som att alla företag som tillverkar kycklingfileer plötsligt har ett problem utan då är det i ditt handahavande, din spis eller något specifikt till ett företag om dessa är från samma.

Svar på tråden Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??