Inlägg från: Anonym (34år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (34år)

    BF SEPTEMBER 2023

    Hej!
    jag plussade igår, första barnet (om det vill sig hela vägen så att säga), inte helt väntat men väldigt  välkommet. 


    jag undrar om någon kan svara på det här med folsyra, jag har under en tid sporadiskt ätit kosttilskottet ?kvinna? som innehåller folsyra. Räcker detta? Kommer naturligtvis se till att ta det regelbundet nu, innan har det varit ?när jag kommit ihåg?. 


    ska givetvis kontakta en mvc inom kort, men det är så ju himla tidigt än så jag vill vänta och se ?hur det går? först. :)

  • Anonym (34år)

    Jag är täppt i näsan, fruktansvärt trött och är aldrig sugen på nånting. Oklart om det är förkylning eller symtom Tungan ute lite ömma bröst också, men det kommer och går. 

    får även lite rosa på pappret ibland efter toabesök - men jag oroar mig inte så mycket för det. Det finns ju liksom ingenting jag kan göra just nu för att påverka hurvida det är ett bra eller dåligt tecken i alla fall, mer än att vänta och se. :)


    enligt app är det bf 9/9. Hoppas ni mår bra :)

  • Anonym (34år)

    Jag småblöder lite och har gjort i några dagar. kommer mest vid toabesök, om jag hostar hamnar lite i trosskyddet. (Sorry för detaljer Skäms) Som en väldigt lätt mens. Fick mensvärk som kommer och går igår kväll. Inga klumpar eller dyligt men magkänslan säger att det är ett missfall. Vi får se under helgen, tar ett nytt test då. Känns skönt om det nu är ett missfall att det sker så tidigt att det ändå inte hunnit bli något. 


    Lite ömma bröst fortfarande, så hoppet finns :)

    hoppas ni mår bra :)

  • Anonym (34år)


    Blev inte mycket klokare av det där, testet är ganska gammalt (går ut nu 2023) så jag törs inte helt lita på dom där veckorna, men eventuellt så verkar det som om mina misstankar stämmer med avstannad graviditet. Mest störigt att inte inte bara kan börja blöda rejält så man kan börja om. Graviditeten var ju oväntad, men nu när man fått smak på den så VILL vi ju.. Glad
  • Anonym (34år)
    Anonym (Anonym) skrev 2023-01-15 15:12:31 följande:
    Har du tagit ett sånt där digitalt test tidigare? Vad visade det i så fall? Om det var samma, d.v.s. att du inte har ökat i antal veckor, skulle jag - om jag var du - kontakta MVC för att fråga om det går att få ett mer precist test via dem, eller om de kan hjälpa till med att bekräfta om det är ett missfall eller inte. Jag har en vän som blödde genom hela graviditeten men det gick bra ändå. Håller tummarna för dig!
    Ja jag ska kontakta mvc nångång under nästa vecka om jag hinner, det har hänt en del annat (dödsfall av nära anhörig osv) så jag har inte hunnit oroa mig för detta riktigt än, jag håller tummarna att det är som det ska. Men jag har förlikat mig med tanken om det inte går bra så är det bättre att det är klart nu än om någon månad. 

    Jag vet att lätta blödningar inte behöver betyda någonting men att det också kan betyda allt. Vi får se. Jag håller tummarna för både mig och er andra så länge, roligt att vi börjar bli några här. hoppas vi får vara kvar allihopaHjärta
Svar på tråden BF SEPTEMBER 2023