Inlägg från: Emmibe |Visa alla inlägg
  • Emmibe

    BF SEPTEMBER 2023

    Jag plussade också på julafton och enligt apparna BF 1 september, första barnet. Jag är så himla rädd för missfall, känns som jag går till toa i onödan bara för att dubbelkolla så det inte kommit blod.. 

    Ska bli kul att följas åt! Skrattande

  • Emmibe
    studerade skrev 2023-01-05 09:39:19 följande:

    Hej hur går de för er andra? Kände mig lite illamående i morse och är jättetrött ☺️ Känns som växtvärk börjar komma igång, någon annan?


    Mina symptom är ömma/tunga bröst, gasig och trög mage och blir hungrig snabbare än vanligt. I natt vakna jag vid 2 och va döhungrig. Vet inte om det är växtvärk men får typ en mild mensvärk känsla ibland. 

    Har ni kontaktat någon barnmorska ännu?
    Själv har jag tid 19/1Glad
  • Emmibe

    Träning på gym och så har aldrig riktigt varit min grej, men jag har testat på yoga några gånger innan jag blev gravid så det tänker jag verkligen fortsätta med nu. Finns gravidyoga kurser som börjar i vår i staden jag bor så blir perfekt! Glad


    Vet ni vad man gör på första besöket hos barnmorska? Kommer man göra något ultraljud eller är det mycket senare?

  • Emmibe

    Fick också lite rosa på pappret idag på morgonen men inget mer resten av dagen. kontaktade en barnmorska för blev så orolig men hon sa att det är vanligt i tidigt graviditet och att jag inte ska vara orolig över det. Hon sa också om jag får kraftig blödning eller väldigt ont i magen då kan det indikera att något kan vara fel men det behöver inte vara så

    Fick in i v. 7 idag! 

Svar på tråden BF SEPTEMBER 2023