• Wed 4 Jan 22:26
  115801 visningar
  387 svar
  387
  115801

  Vi som startar IVF 2023

  Hej!


  Jag fick precis godkänd remiss för IVF och ska ringa Livio i Stockholm direkt när de öppnar nu på måndag eftersom de har julstängt. Jag hoppas det inte är allt för lång väntetid!


  Jag har PCOS, har ingen egen ägglossning eller mens och har fått hjälp med Letrozol (4 omgågnar) och Menopur (3 omgångar) under ett år utan resultat. I december lyckades vi dock få 1 äggblåsa med Menopur men det blev ingen graviditet.

  Nu är vi supertaggade på att börja med IVF eftersom vi hoppas på att det ska gå bättre. Ser fram emot att följa allas resor och dela erfarenheter!

 • Tue 10 Jan 20:41
  #8

  Håller tummarna för att de 6 äggblåsorna har riktiga guldägg i sig Pea597! Är det första gången du gör äggplock? De sa inget om dina ägglossningssymtom som du nämnde tidigare? 

  Jag var på Livio idag och hade uppstartssamtal, det kändes superbra och pirrigt. Ringde igår så det gick superfort att få tid. Jag hade tydligen en äggblåsa som var redo att släppa vilken dag som helst! Det är min första naturliga ägglossning sen jag började med p-piller vid 17 års ålder så är överlycklig. Vi ska ta ovitrelle ikväll för att vara säkra på att den släpper. Om det inte blir graviditet så ska vi köra igång med första IVF omgången med Menopur när jag får mens om då ca 2 veckor. 

  Hur går det för dig Vito87?

 • Sat 4 Feb 13:46
  #80

  Hej!


  Var ett tag sen jag skrev här i tråden. Tidigt i januari var jag på Livio för IVF uppstartsamtal och de såg då att jag hade en ägglossning på g. Vi fick en ägglossningsspruta som jag tog, och guess what? 2 veckor senare fick jag ett plus på stickan! Är nu i vecka 6. Kan knappt tro det är sant, vi är så glada! Men finns alltid en oro för missfall... från en oro till en annan!


  Lycka till allihopa, jag hoppas det går vägen för er alla och att ni får era guldägg! 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023
Logga in
Bli medlem