• Pea593

    Vi som startar IVF 2023

    Åh men Grattis Grustradgarden!! 

    Å va härligt Filidutter att ni fick så många befruktade med bra kvalitet Skrattande
    Blir det återföring med 3 dagars eller 5? 

    För mig sniglar sig tiden fram. Försöker leva på som vanligt men det finns i tankarna heeeela tiden. Är på Ruvardag 4 idag. Det mesta av smärtan i magen från äggplocket är borta nu och brösten gör mindre ont. Men sedan igår har jag börjat få lite molvärk/svag mensvärk. Vet inte vad det kan vara. Men brukar ha mensvärk någon vecka innan jag ska ha mens. Men jag hoppas såklart att det är något positivt istället. 

    Låter lovande Rica med 8 blåsor. Håller tummarna. 

  • Pea593

    Jag är på Ruvardag 8 nu!! Tiden sniglar sig verkligen fram. Har en hel del mensvärk till och från, annars inga andra symtom. Ena dagen känner jag mig otroligt hoppfull medan nästa dag är jag helt nedslagen. 
    Antar att det är såhär att ruva.

    Köpte precis ett "testa tidigt" test och tänkte testa imorgon. Om jag vågar! Har läst om så många som testat positivt redan på dag 8. Tror inte jag kommer att palla att vänta till den 31/1. 

    Hur tänker ni andra? 

  • Pea593

    Imorgon är min officiella testdag. Men testade på rd 9 med negativt test, och igår fick jag blod blandade flytningar och även då ett negativt test. Så för mig har det nog inte gått så bra tyvärr. 

    Men har ett ägg i frysen som vi hoppas på nu istället. 

  • Pea593

    Ja precis Hbg83, det är vårat första försök. Åh hoppas du har rätt om nr 2. Men hoppas såklart att nr 1 är erat guldägg. Jag har hört att knip i magen i början kan vara när ägget fäster så jag hoppas det är så i ert fall. 

    Åh hoppas blödningen fortsätter hålla sig borta nu Filidutter! Inte långt kvar till testdag nu! 

    Jag ringde kliniken igår som sa att jag inom de närmsta dagarna kommer ha en bortfallsblödning. Därefter kommer mensen troligtvis om ca 3 veckor. Och efter det ska jag börja tracka ägglossning och höra av mig till kliniken när jag får positivt utslag för att planera in FET. 

  • Pea593

    Hej igen! 
    Nu har det gått 2 månader sen jag startade denna tråd. Och jag blir så glad att så många vill vara med och dela med sig av sina resor. Det gör att det hela känns lite mindre ensamt. 
    Snart är det dags för oss att göra vårat första FET efter vårat första misslyckade ET i januari.
    Mensen är förbi och jag ska börja tracka ägglossningen om några dagar. Vi fick 1 ägg till frysen som vi hoppas så innerligt på nu. 

    Blir lite nyfiken på hur ni andra förbereder kroppen för ET eller FET. Alla tips och ideer vore intressant att få ta del av 🙂

  • Pea593

    Tack för ditt svar @Dumlan. Hoppas vi har samma tur med vårat FET som ni hade. 

    @MS Mr jag var så inställd på att äggplocket skulle göra ont eftersom jag både har svår mensvärk och vaginism men kände knappt något alls. Så jag hoppas att du trots dina andra besvär har samma tur som jag hade. 

  • Pea593

    Åh grattis Hbg83! Va underbart!! 

    Jag ska har precis börjat tracka ägglossning inför FET. Insåg dock igår att ägglossningen är beräknad på tisdag men kommer den på måndag (vilket inte alls är omöjligt) är det kört  för FET den här månaden. Enda dagen man inte får ha ägglossning är måndag för då blir det återföring på söndag och då har Livio stängt! Blir så matt! Så ännu ett hinder man ska lyckas ta sig förbi. 

    Inte ens tänkt på detta tidigare ... Rynkar på näsan herregud vilken hinderbana detta är!

  • Pea593

    Jag blir då ledsen! Klarade mig från att ägglossa idag vilket hade lett till FET på söndag och då har Livio stängt. Fick ägglossningen i lördags och blev sååå himla glad. Vilket innebär FET på fredag. Ringde nyss kliniken som meddelar att Läkaren är bortrest på fredag och dom har bara en läkare. Så nu måste jag vänta en månad till..... Känns som en hel evighet. 

  • Pea593

    Ja man får försöka se det positiva, men det är svårt. Tack för peppen. 
    Känns så otroligt skört att dom bara har en läkare. Räcker ju med att han blir sjuk så skiter det sig igen. Ett till orosmoment att lägga till hela processen. 

  • Pea593

    Okej va skönt att ni fick tid så snabbt. vilken Livioklinik är det? 
    I Falun verkar dom ha delvis öppet på lördagar men inte söndagar.

  • Pea593

    Va härligt att ni fick så många ägg! Hoppas så många som möjligt blir befruktade. Håller tummarna! 

  • Pea593

    välkommen Flowerpower. Va intressant att få föja din resa också.
    Nu ÄNTLIGEN har jag fått göra min frysåterföring med det enda ägget vi lyckades frysa. Nu startar ovissheten och dom jobbiga ruvardagarna.
    Men jag är så glad att det blev av den här månaden och att ägget såg prima ut!! 

    Ge mig gärna tips på aktiviteter och sysselsättning de kommande dagarna då att tiden går lite snabbare till den 27e!

  • Pea593

    Hej! Jag går också och Ruvar. Dag 4 idag.. och tiden går såååå långsamt. 
    Fick ett fryst 5dagars tillbaka i fredags och har testdag den 27e. 
    Hur länge var eran odlad som ni fick tillbaka? Men tanke på att ni har testdag en dag efter mig? 

  • Pea593

    Det är vårat andra försök. Fick tillbaka ett 3 dagars i Januari som inte tog sig. Och detta som jag nu förhoppningsvis bär på är vårt enda från frysen. 

    Konstigt att det är så olika testdatum. Vilken klinik går ni hos? 

    Tack!! Håller tummarna för er också! Glad

  • Pea593

    Iseeyou - förstår att det inte kan vara billigt, så hoppas det tar sig för er nu! 

    Jag går via landstinget på Livio i Falun. Detta är vårt första försök som vi fick ut 2 befruktade ägg från. 
    Några känningar ännu? 

  • Pea593

    Iseeyou: Å va skönt att plussa redan på ruvardag 6 och slippa gå och fundera. Jag är på dag 6 nu men törs inte testa. Är så rädd att bli besviken.
    Fick du starkt plus då?

    Jag har känt både mensvärk och brännande/svidande känsla i ryggslutet i ett par dagar. Och väldigt svullen om magen. Men antar att det är progesteronet som spökar. Inga andra symtom. Sen känner man ju efter nåt galet så jag vet inte vad som är vad längre. 

    Tänkte kanske tjuvtesta på lördag. På RD8 för det är dagen innan BIM. Men vet inte om jag törs. 

  • Pea593

    Tack för dom orden Smilla93 känns så skönt att höra lite solskenshistorier. Idag har jag inte kännt ett smack om tänkt att det är kört. Då var det extra skönt att läsa ditt inlägg :) 

  • Pea593

    Hej alla! Var längesen jag skrev här nu. Gjorde ett FET den 14/4. Tjuvtestade negativt ruvardag 9 och gav upp hoppet. På den officiella testdagen testade jag svaaaaaaaaagt plus. Alltså så svagt att jag tänkte att det skulle vara ett spökstreck. Tog såklart fler tester, då med "RFSU testa ofta" och dom var helt blanka. Ställde återigen in mig på att det misslyckats med vårt enda ägg i frysen. 

    Ringde kliniken och dom bad mig testa om nu på tisdag. Meeeen tjuvtestade såklart imorse ändå. Nu med Clearblue digital. Och det visade till min stora chock GRAVID 1-2!!!
    Kan det verkligen stämma? 

    Mina tankar är just nu att det borde stå fler veckor än 1-2. Jag har en del brungrå flytningar sen igår som oroar mig... Borde inte testet visat starkare på testdagen ??(alltså ruvardag 13) 

    Är såklart överlycklig över att efter 2,5 års försök äntligen få ett plus. Men oron tar liksom över. 
    Är ju rädd att detta är ett tidigt missfall. 

    Sorry för långt inlägg och pessimism. Jag är förstås överlycklig, men jag har så himla svårt att tro det.
    Dessutom har jag inga symtom alls. 

    Behövde bara skriva av mig detta. Då tankarna snurrar till max här inne. 

    Kram på er! 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023