Inlägg från: Anonym (Rei) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rei)

    Tjejer kräsna med penisstorlek

    Du ställer två frågor.

    1. känner inte igen att kvinnor är kräsna gällande penisstorl?

    2. håller med om att det viktigaste när man träffar någon är att man trivs ihop och har kul.

    ÄVEN OM det skulle vara så att kvinnor var kräsna beträffande kukstorlek (1) så ser jag ingen motsättning med påstående (2).

  • Anonym (Rei)

    Kvinnor som föredrar normalstora eller stora kukar framför små är väl bara att acceptera.

    Kvinnor (och män) har sexuella preferenser och tur är väl det. Jag hade i alla fall inte velat sakna förmågan att känna riktad sexuell dragning till vissa attribut och kroppstyper (och omvänt att andra inte attraherades av just mig, min kropp, min kuk osv).

  • Anonym (Rei)

    Stor men inte överdrivet lång är nog vad de flesta kvinnor vill ha.

  • Anonym (Rei)
    Anonym (Jossan) skrev 2023-01-28 12:00:14 följande:
    Alla kvinnor är inte kräsna med storleken. En del är kräsna med hur fet plånbok killen har, andra är kräsna med hur snäll killen är osv.

    När det kommer till mig själv är det viktigt med stor kuk. Det finns annat som också är viktigt.

    Om en kille är snäll, ärlig, snygg och bra på alla sätt men har normal eller liten kuk kommer det inte att funka för mig.

    Om en kille är snäll, ärlig, snygg, stor kuk och bra på alla sätt men är rökare kommer det inte att funka för mig.

    Om en kille är snäll, ärlig, stor kuk och bra på alla sätt men är överviktig kommer det inte att funka för mig.

    Osv osv. Det är vissa boxar som måste kryssas i för att det ska funka för mig. Nu har jag sån tur att jag har en fästman som är snäll, ärlig, snygg, vältränad, ödmjuk, har allt jag gillar och dessutom en riktigt stor kuk. Den längsta och grövsta jag sett IRL. Han är också en mästare på hur man anväder den.

    Tur att smaken är som baken! Har en vännina som inte bryr sig ett skit om kukstorlek men är väldigt petig med att killen ska vara lång och mörk. Jag bryr mig inte ett skit om vilken längd eller hårfärg killen har. Kanske inte kortare än vad jag är men det är det ytterst få killar som är.
    Någonstans, tänker jag, går en gräns mellan att vara kräsen och att ha rimliga förväntningar och krav. Båda handlar om att begränsa urvalet, men medan rimliga krav handlar om rena självklarheter (som att vara respektfull; ärlig och snäll skriver du), så handlar kräsenheten (stor kuk) mer om att välja bort sådant som kanske inte är farligt men som av någon anledning inte faller en i smaken.

    Urvalsbegränsningen i det senare fallet är att likna vid någon som är kinkig med maten. I det förra handlar det snarare om att inte förtära gift.
Svar på tråden Tjejer kräsna med penisstorlek