Inlägg från: Anonym4848 |Visa alla inlägg
  • Anonym4848

    Hur mådde ni dagarna innan förlossningen satte igång?

    Mådde som vanligt fram till kl 19 när jag var i v. 38+4, då fick jag sammandragningar från ingenstans. Som mensvärk första 2-3 st sen snabbt väldigt smärtsamt. Åkte in kl 21.45 och kl. 00.18 var hon ute!

    Så får du som mig kan det sätta igång precis när som helst nu! ;)

    Lycka till!

  • Anonym4848
    Snorkfrökenhär skrev 2023-01-15 19:30:07 följande:

    Min första startade pang-bom som på film 😆 Klev upp som vanligt på natten för att gå på toa, kände mig sjukt nödig. Påväg tillbaka till sovrummet splash, vattnet går och värkarna kommer igång direkt efter. Hade verkligen inga sammandragningar, förverkar eller liknande innan. Var så inställd på att gå över tiden men bebisen kom en vecka före BF. 


    I efterhand kunde jag komma på att jag varit väldigt lös i magen dagen innan, visste inte då att det är vanligt att man blir lös i magen innan förlossningen startar. 


    Lycka till, nu är det nära 😍


    Jag blev också lös i magen, men inte innan utan vid varje värk. Det var svinjobbigt att mitt i varje värk springa på toa och sitta där och ta värken samtidigt..haha men efter första 10 st eller nåt fanns det inget kvar så det var bara i början iaf :D
  • Anonym4848
    Leezi skrev 2023-01-16 16:34:08 följande:
    Haha åh då ska jag fortsätta leva på hoppet! 😂 Rastlösheten gör mig galen och då äre ju ändå ett "tag kvar" 🙈
    Jaa det är ju klurigt i de där veckorna, blir det imorrn eller om en månad typ? Haha

    Jag hann aldrig känna så, var så inställd på att gå över tiden så fattade ingenting när det drog igång mer än en vecka före BF :D
Svar på tråden Hur mådde ni dagarna innan förlossningen satte igång?