Inlägg från: Anonym (Casanova) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Casanova)

    Sugen på en kompis unga dotter??

    Ja, nog är han kåt på småflickor! Men peddo är han inte. Inte för den saken i vart fall. Jättevanligt att män blir attraherade av unga tjejer. Lite tabubelagt då sura kärringar sätter agendan i samhället. Men det sitter antagligen i generna.

    Sen är det ju en fråga vad du gör av ditt intresse. De flesta accepterar åldersskillnaden och gör inget mer än att titta när ingen ser. (tror de)

  • Anonym (Casanova)
    Anonym skrev 2023-01-16 21:22:30 följande:
    Nej , den som sätter agendan är de unga flickorna.
    De vill inte bli utstirrade eller nerdreglade av gamla gubbar. Attraktionen är inte besvarad
    Fantiserar du lite till så har han säkert antastat drottningen också.

    Det vi vet är att han tittat på deras publika bilder på nätet och glömt bort att göra det i ikognito-läget. Det är knappast olagligt.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Magkänsla) skrev 2023-01-16 21:46:20 följande:
    Det gubbar inte förstår är att sura kärringar varit unga flickor och haft dessa äckliga antastande gubbar efter sig sedan barnsben och vet hur äckligt det är och vilken inskränkning på ens liv dessa äckel för med sig och sura kärringar försöker behandla barn som skyddsobjekt och inte sexobjekt, som sig bör. Medan äckelgubbar tror att sura kärringar är svartsjuka eller avundsjuka... tänk längre.
    Ni har misslyckats med klädseln på en del av skyddsobjekten. Får känslan av att många av fjortisarna vill att folk ska titta på dem och tycka att de är sexiga.

    Tänk längre själv. Vad vill du ha? Förbud mot osedliga tankar?

    En sak kan jag däremot hålla med om, har du den dragningen gör du klokt i att inte jobba med ungdomar i den åldern.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Magkänsla) skrev 2023-01-16 22:26:53 följande:
    Du tror på allvar att unga tjejer i full färd med att upptäcka sig själva, sin egen sexualitet, sin kropp etc klär sig sexigt för "folk" och för att gamla bertil 40+år med sur kuk ska ha runkmatetial? Klär de sig sexigt gör de det för sig själva och för de dom själva är intresserade av vilket i 9 fall av 10 är någon i snarlik ålder, med betoning på någon, inte "folk".

    Om du går på date o piffar till dig, gör du det för alla då eller för din date specifikt?

    Gubbar som tror allt handlar om dom eller att man är flirtig o villig för att man är artig är så pinsamma.

    Och vad har klädsel med något att göra, är män djur utan minsta självkontroll eller moral? 
    Jag tycker att människor som klär sig utmanande får stå ut med att folk tittar.

    Är emot tankeförbud.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Magkänsla) skrev 2023-01-16 22:56:59 följande:
    Tycker du att det är ok att fantisera om 6åringar sexuellt också? 3åringar? 12åringar? Om inte och 14 är ok, var går din gräns? Eller är allt fritt i tanken?
    Ja, det är okej. Allt är fritt att tänka på, även det osmakliga, och förbjudna.

    Tror det är många som gjort förbjudna och olagliga saker i sina tankar.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (M) skrev 2023-01-16 23:28:48 följande:
    Men att vara emot tankeförbud och att faktiskt tro att fjortonåringarna vill att gubbar ska titta på dem är ju två helt olika saker.
    Påstår inte att fjortonåringar vill det. Jag vet inte i vilken omfattning de bryr sig. Jag vet ju att du bryr dig.

    Men lägger du upp en bilder på dig själv får du stå ut med att människor tittar på dem. Både sådana du gillar, och sådana du inte gillar.


  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Magkänsla) skrev 2023-01-17 00:54:36 följande:
    Moral och skam är något vi människor har för att skydda vår art, för att inte göra fel.

    När det gäller barn som sexobjekt är det en företeelse som bör höra hit. Något man inte ens bör blanda ihop i tanken, för med uppmuntade tankar blir steget till handling mindre. 

    Att inte ens förstå felet och faran i detta och samtidigt vara kvar i 90-talets "hade du kjol på dig ville du ju bli våldtagen"-mentalitet... sorgligt, och skrämmande att så många, särskillt just män, inte förstår detta. 

    Att växa upp som tjej innebär att bli sexualiserad och objektifierad redan som barn, dagligen, för mig har det inte slutat än. Och nej - den uppmärksanheten är INTE önskad, och ni karlar som ägnar er åt detta förnedrar er själva och äcklar oss som blir utsatta. För vadå?
    Att titta på någon med utmanande klädsel är inte samma sak som att tycka att våldtäkt är rätt. Ett ganska stort och helt omotiverat steg du gör faktiskt.

    Jag har inga problem med att folk ska dömas för sina gärningar. Tvärt om tror jag det är viktigt att folk döms för sina gärningar, om de är olagliga.

    Jag tror att hur vi klär oss påverkar hur vi blir sedda på. Chansen att att bli sedda på som sexobjekt måste ju öka betydligt om du har sexuellt utmanande kläder. Därmed inte sagt att det är rätt att våldta den personen, eftersom du gör den kopplingen.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Magkänsla) skrev 2023-01-17 07:13:57 följande:
    Jag har personligen blivit catcalled o mer eller mindre antastad på rutin oavsätt vad jag haft på mig, från långt innan jag kom in i puberteten (var fysiskt sent utvecklad dessutom och har inga stora bröst eller sådant som drar ngn uppmärksamhet). 

    Nej, du har inte promotat våldtäkt men med liknande argument tagit upp klädsel som någon förmildrande omständighet när det gäller att sexualisera barn.

    Att man tittar på en vuxen person med utmanande kläder, må så vara men sköt det så snyggt du tror att du kan.

    Men att tro som du skrivit att barn vill att gubbar dreglar över dom är bara totalt verklighetsfrånvänt. Och att försvara det beteendet mkt märkligt, då det beteendet skadar barn. (Ja, det skadar barn att få sexuell uppmärksamhet av vuxna oavsätt om det blir mer handling av det än så).
    Jag försvarar rätten att få tänka vad du vill. Du vill inskränka den för de som tänker fel.

    Det du beskriver är ju mest handlingar. Det är olämpligt att ragga på en tonåring. Är det under 15 dessutom olagligt. Det är något annat.

    Sen anser jag att lägger du upp bilder på dig själv så får du räkna med att alla kan se dem. Är du inte okej med det så ska du inte lägga upp bilder.

    Lika dant med klädsel. Jag försvarar rätten att du får klä dig som du vill utan att bli antastad. Men klär du dig utmanande eller udda så får du dessutom acceptera att människor använder sin rätt att titta på dig.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (M) skrev 2023-01-18 02:12:41 följande:
    Jag tänkte på det du skrev i inlägg 51. Sen på svaret du fick så svarar du att du är emot tankeförbud. 
    Stämmer bra. Ser ingen motsättning. Jag skiljer på vad jag vet och teorier. Sen är tonåringar ingen homogen grupp. Alla är inte lika.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (m. Lljm ljÄm) skrev 2023-01-18 09:10:52 följande:

    Jag hoppas att det inte är något, men när det inte är första gången du misstänker något så... 


    Iaf, jag tänker som så att han kanske har intresse i att kolla vad de gör på fritiden om han, iom att han jobbar med ungdomar tyckte jag du skrev, om han har märkt något oroande, hört dem prata om något som han oroar sig för eller sett dem med någon som han arbetar med, om han arbetar med ungdomar med problem tex. 


    Det är ju ett alternativ, ett trevligare sådant, men inte jättetroligt då han dels surfar privat för det mesta och dels har du, som sagt, misstänkt tidigare att han har intresse av tonåringar.  


     


    Misstanke och kunskap är två olika saker. Han kan ju surfa privat för att tanten är hispig, svartsjuk, rotar i telefonen och skäller på honom för vad han surfar på. Han kan ju titta på unga men helt lagliga tjejer på olika porrsidor exempelvis.

    Han var tydligen 60. Har han skött sig så här långt så finns det en god chans att det fortsätter.

    Hade han gjort något systematiskt på jobbet hade han åkt dit för länge sedan.
Svar på tråden Sugen på en kompis unga dotter??