Inlägg från: Anonym (gäsp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gäsp)

    Sugen på en kompis unga dotter??

    Anonym (M) skrev 2023-01-15 11:49:47 följande:

    Det är på hans ansvar och ingen annans.


    Eller är det kanske FLs ansvar då som inte tillåter den typen av inlägg på sitt forum, som uppmanar till brott som dataintrång?

    Förresten fattar jag inte hur ett spionprogram eller vad det nu är som nu pratar om i tråden skulle kunna förhindra vad han gör på sitt jobb.


    Ja du är bara så besatt av dataintrång att du fullkomligen skiter i allt annat. Du tjatar om detta i var och varannan tråd men vill aldrig svara på några frågor kring helheten utan snöar alltid enbart in dig på att dataintrång.

    Att argumentera med dig är som att argumentera med en gramofon med en repig skiva...

    Du: Det är jätte jättefel att kolla i andra mobiler
    Andra: Men det kanske finns en bra anledning till det
    Du: Spelar ingen roll det är fel fel feeeeeeeeel säger jag
    Andra: Men om man inte kollar så kan det få andra negativa konsekvenser
    Du: Det har jag ingen åsikt om, med det är fel fel feeeeeeeel att snoka

    Osv, etc, m,m......
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (Hin håle) skrev 2023-01-16 12:14:57 följande:

    Mycket okunskap i tråden! 

    Det är inte olagligt att vara vare sig pedofil eller hebefil, det är dock olagligt att installera programvara på annans telefon eller övriga tekniska utrustning. 


    Intresseklubben antecknar 
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (M) skrev 2023-01-16 14:47:41 följande:
    Så har jag inte skrivit i någon annan tråd men vad som är en bra anledning kan ju vara en smaksak. Alla som gör fel tycker såklart att de hade en bra anledning. Vilket de upprepar som en repig skiva.
    Nja, skillnaden är att andra försöker se helheten, dvs både nackdelar och fördelar med att snoka men du ser det totalt ensidigt och har aldrig några åsikter om vad att inte snoka kan leda till... det enda du bryr dig om är att förklara hur fel fel fel det är att snoka.
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (Casanova) skrev 2023-01-18 11:08:10 följande:
    Det stod mycket.

    Du klär dig för alla som kan se dig.

    Om din pojkvän tycker att du är vackrast naken kan du ju inte gå runt på stan naken och kräva att omgivningen inte ska titta på dig för att du inte klätt dig för deras skull.
    Det spelar väl ingen roll hur mycket det stod, handlar om dotterns kompis som är 14 år.

    Tror du på allvar att en 14 åring piffar upp sig för att kompisens äckliga pappa ska ha nåt att runka till?
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (m. Lljm ljÄm) skrev 2023-01-18 16:37:24 följande:

    Ja, hon har misstänkt och nu försöker hon få kunskap.


    Tyvärr kan äckel ofta hålla på länge utan upptäckt då de groomar tjejerna och sen har de hållhake på dem. De flesta har också fått varningar av sina föräldrar och andra, men om de ändå utsätts så är det en stor skam i det så det kan ta tid innan någon vågar berätta. 


    Nja, att gubben kåtar upp sig på dotterns kompisar behöver ju inte betyda att han kommer agera på det. Men det är absolut olämpligt att hålla på så, dels på grund av flickans ålder men även pga hans relation till TS och deras dotter. Så jag kan absolut tycka att gubben behöver får sig en ordentlig tillsägelse så han fattar hur olämpligt det är.

    Hade någon av min dotters kompisars pappor hållt på så hade jag tagit mig ett rejält snack med fanskapet och min dotter hade förmodligen aldrig mer vistats där. Och jag kan tänka mig att kompisen nog inte kommer bli så glad över att pappa smygrunkar åt hennes kompisar.
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (Casanova) skrev 2023-01-19 12:43:08 följande:
    Du slänger upp några länkar utan att läsa dem...

    Frågeställningen var hur länge en förövare inom exempelvis skolan kan hålla på innan han åker dit? Jag ser inte att något av det du skickade över har med den informationen.

    I TS fall så är det enda bevis som finns att han är en suspekt person.
    Grundfrågeställningen var väl om det är lämpliga att en pappa kåtar upp sig och fotar sin dotters kompisar?
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (Fia) skrev 2023-01-26 17:28:15 följande:

    Det är inte ett dugg svårt att se skillnad på någon som svävar iväg med blicken eller kolla in någons kläder jänfört med blickar laddade med sexuellt intresse. Det är däremot många män som tror att de glor obemärkt, vilket är näst intill humoristiskt. För kladdiga blickar är uppenbara. I synnerhet hos en kvinna som tränat några år på att själv bli utsatt för dem. Nej, det är fan inte någon förväxling. 

    Sluta flukta ovälkommet på kvinnor och i synnerhet på barn. Spara sexuella blickar till den som välkomnar dem. 


    Alltså, jag håller som sagt med om att barn ska alla ge fan i oavsett kön för det är bara rent jävla sjukt att som vuxen ge sig på barn.

    MEN, jag tycker oxå att du generaliserar ganska grovt när du skriver "ovälkommet" för varken män eller kvinnor är tankeläsare och vet vad andra tycker och känner. När du tittar på någon du inte känner så vet ju inte du om personen tycker det är välkommet eller ovälkommet, visst man kan säkert försöka göra sig en uppfattning och gissa men det är ju ändå trotts allt inget annat än en uppskattning / gissning som är långt ifrån säkert.

    Om hela skiten baserar sig på tolkningar av subtila signaler, uppskattningar och gissningar så är det väldigt naivt att förvänta sig 100% ofelbarhet. Nån kommer alltid tolka fel. Enda sättet att göra det ofelbart är att ingen tittar på någon annan någonsin (typ gå runt med en påse över huvudet) och så tittar man bara på den som uttrykligen säger rakt ut att den är intresserad av att bli tittad på och på vilket sätt.

    Jag har tex råkat ut för kvinnor som verkar trott att jag tittat på dem på fel sätt fast jag inte allt tyckt de varit attraktiva utan ärligt talat jävligt fula och totalt ointressanta. Jag menar jag kan ju inte går runt och blunda så fort jag möter en kvinna och jag kan heller inte rå för vad hon tror i sina fantasier.

    Dessutom kan man tycka att ansvaret vilar lite på båda sidor, för om man gillar att klä sig / bete sig väldigt utmanade så är det ju ganska märkligt om man sen gnäller över att folk glor?
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (Fia) skrev 2023-01-26 23:20:11 följande:

    Man kan helt enkelt börja med att se människor i ögonen istället. Finns det intresse så märks det. 


    Och man kan inse att urringningen är avsedd för någon annan än just dig. I synnerhet när er gäller unga kvinnor och flickor. De tänker i många fall mest att de har lite coola kläder. Inte att de ger specifikt ger sexuella signaler. 

    Tro mig, vi är många som har dragit på oss jätteskjortor och långa bylsiga kavajer för att inte bli utsatt för mishapps på jobbet. Förstår du hur ogärna man vill bli sexualiserad i tid och otid? Men yngre kvinnor har oftast inte lärt sig att de måste skydda sig. Trist att det ens ska behöva vara så. Och det är i princip bara burka som täcker tillräckligt. Är vi inte mer civiliserade än att vi ska slippa extrema tilltag för att gå fredade? 
    Som kvinna är man ofta utsatts för en hel del ovälkomna blickar kommentarer och rent tafsande. Och vill man som man inte väcka obehag så pejlar man läget innan man glor. Och man låter bli att betrakta världen som ett smörgåsbord av brudar till för män att visuellt ta för sig av. 

    Vill du väcka obehag eller vill du bli ett trevligt inslag i vardagen?
    Se folk i ögonen pejla och flörta om det är lämpligt. Men gå inte omkring och flukta ovälkommet.

    Barn ska överhuvudtaget inte ingå i vokabuläret samtidigt som vi pratar spana och sexualitet. Men det tror jag vi kan vara överens om. 

    Men eller hur Fia, problemet är att jag INTE tittade på hennes urringning eftersom jag som sagt tycker personen är totalt oattraktiv utan jag tittade henne i ögonen precis som du rekommenderar. Varför hon fick för sig att jag skulle vara intresserad va hennes urringning vet ju bara hon....  så mao, hur folk tolkar saker och hur saker verkligen är stämmer inte alltid.

    Vill du väcka obehag eller vill du bli ett trevligt inslag i vardagen?
    Sluta tro på tankeläsning och inse att antaganden och gissningar aldrig kommer vara 100% rätt och precis som andra kan misstolka vad du vill så kan även du misstolka vad de vill.
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (M) skrev 2023-01-27 13:53:01 följande:
    Vad får dig att tro att hon fick för sig det? Är du tankeläsare?
    Nope jag är ju inte det, och ja jag kan ha missförstått varför hon började rätta till urringningen med en sur min... men det är ju typ hela poängen med det jag skriver... eftersom man inte kan läsa andras tankar så kan man heller inte förvänta sig att antaganden och gissningar alltid ska vara 100% felfria
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (M) skrev 2023-01-27 14:25:54 följande:

    Ändå så påstod du att hon tänkte så.


    Och du sitter fortfarande och spelar dum?

    Vilken del av: 

    men det är ju typ hela poängen med det jag skriver... eftersom man inte kan läsa andras tankar så kan man heller inte förvänta sig att antaganden och gissningar alltid ska vara 100% felfria

    Var det du inte förstod?
  • Anonym (gäsp)
    Anonym (Magkänsla) skrev 2023-01-27 15:48:26 följande:
    Du har rätt i att man inte 100% vet vad andra tänker.

    Jag tänker att en reaktion kanske inte är jättekonstig endå då du skriver att du tittade på en person du finner "jävligt ful", sådant kan såklart också läsas i ett uttryck (äckelkänslor syns i ansiktet tex) och göra folk obekväma.

    Jag skulle inte beskriva någon som "jävligt ful" hur ointresserad jag än var av den, folk ser ut som folk ser ut o då är jag neutral, så att du beskriver henne så gör att jag snarare tippar på att hon blev obekväm av ditt äckel inför henne (inte att förväxla med att hon ville attrahera men i mitten av de båda finns det neutrala uttrycket).

    Tex, när vi blir attraherade vidgas våra pupiller vilket är en del i vårt oundvikliga kroppsspråk som vi komunicerar med - där vi undermedvetet läser av våra medmänniskor. Så när tjejer beskriver kladdiga blickar, eller blickar som tafsar så tror jag de har rätt känsla för en blick är inte bara en blick.
    Ja, det tror jag absolut kan hända om det är någon man träffar för första gången... då kan det absolut hända att det man känner/tycker speglas i ens kroppspråk. Men denna person är någon jag sett många ggr (en kollega) och var van att se. 

    Nu var inte det missförståndet någon stor grej för varken henne eller mig, men det är ett exempel på att det man tror att någon annan tänker inte alltid stämmer och att det kan gå åt båda hållen. Precis som en kille kan misstolka en tjejs intresse för honom så kan även en tjej misstolka en mans intresse för henne.

    Så mao är det inte alltid riktigt så enkelt som Fia målar upp det. Det finns massor med exempel på hur saker lätt kan misstolkas.
Svar på tråden Sugen på en kompis unga dotter??