• Zov

    Jätteutbrott Föräldragrupp

    Hej!
     
    Jag vill jättegärna hitta en föräldragrupp i samma situationen. Jag har 3.5 åring som har haft utbrott hela hennes liv. Jag skojar inte. Från 3 månader ålder till nu 3.5 år. Inga stopp. Hon skriker hela tiden - oberoende på vilken känsla, om gillar inte nånting - allt är skrek. Hon skriker till hon kräks. Jag trodde inte att det kan hända, men här är hon. Hon har inga diagnos och hon mår bra, bara en sak - alla känslor är skrek. Jag vill träffa föräldrar som har samma sak och lyssna på vad kan hjälpa.

    Tack!

    Mvh,
    O
  • Svar på tråden Jätteutbrott Föräldragrupp
  • Zov

    Tack alla. Men jag vill inte ha råd, jag skulle vilja ha en föräldragrupp med föräldrar i samma situationen. Om ni har länken eller tips hur man kan hitta de, jätttegärna dela med

  • Zov
    TvillingmammaVästgöte skrev 2023-01-17 20:31:15 följande:
    Varför vill du inte ha råd?
    Eftersom folk börjar att bedöma utan att veta hela kontexten. Typ så här:
    Anonym (Oj) skrev 2023-01-16 11:06:24 följande:
    Hon mår bra? Nej, det tror jag inte att hon gör. 
    Anonym (S) skrev 2023-01-16 14:34:55 följande:

    Nej ts, hon mår inte bra. Hon mår SKIT, och ni vuxna måste sätta stopp för just nu är det ni som tillåter detta, och det är er dotter som får ta notan.


  • Zov
    Anonym (Juno) skrev 2023-01-17 21:37:50 följande:
    Det tror jag är en toppenidé! Vi fick plats i en sån grupp samtidigt som vårt barn lugnade ner sig (så vi tackade nej till platsen). Men vi har kompisar som gått Komet i vår kommun och varit jättenöjda, bland annat pga möjligheten att prata med föräldrar till barn som liknar deras. 
    Tack Juno och TvillingmammaVästgöte! Jag hittade Komet nu. Hoppas att få jag en plats snart

Svar på tråden Jätteutbrott Föräldragrupp