Inlägg från: Anonym (Retire) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Retire)

    Vuxet barn med två stora barn flyttar till särbo

    Kan du vara den som drar dig undan den här gången, tills du vet vad du vill? Du känner honom väl. Du har anpassat ditt liv till honom många år. Trots att du älskar honom är det något du inte längre vill göra, men om du vill vara med honom så kommer du att leva med någon som är som han är. Om du inte längre mår bra i det kan du må bra av att ta ett steg tillbaka under en tid. Förvänta dig inte att han märker något, eftersom han kommer att ha fokus på dottern.

    Hälsningar en tillbringade livet med att vänta

  • Anonym (Retire)

    Jag håller inte med om att vad någon som man har en nära relation till gör är dennes enskilda angelägenhet. En relation som pågår i ett decennium på premisser som om det vore den enes enskildes angelägenhet på vilka sätt umgänget kan ske blir med tiden en mycket ojämn relation med potential att skada den som får anpassa sig.

    Om ts väljer att ägna sig åt sitt så är det nog bra för henne, men det är inte vad som skulle utjämna saker och ting. Det verkar inte bättre än att det inte finns något som kommer att utjämna saker och ting. Men de varma känslorna kommer att avta med tiden om hon fokuserar på annat och andra än särbon. Troligen är det bäst att pröva en tid för att sedan bli medveten om vad det är hon saknar, om ens något. 

  • Anonym (Retire)

    Det kan hända att det ser ut som en offerkofta, det du gjort. Du har starka känslor för en man som har fokus på annat än dina behov, men du har valt att stanna. Antagligen har de andra rätt i att du skulle må mycket bättre om du fokuserade på annat, och särbons dotters flytt kan bli startskottet till att du förhåller dig annorlunda.

    Jag är yngre än du och har haft andra startskott till förändringar i mina relationer, men det känns skönt nu när flera är gjorda, och ibland även tomt. Den kärlek jag känner till dem jag valde att bry mig om och vårda kontakten till kan inte ersättas med ytliga kontakter kopplade till mina intressen. 

    Om kontakten med dina egna barn är bra och givande (det är ju ingen självklarhet) så kan du börja med att odla relationerna till dem, men annars stå ut med en viss tomhet ett tag. Man märker, är min erfarenhet, vad och hur en osund relation tog på en. När det värsta släppt kan man börja gå igen. 

  • Anonym (Retire)

    # 22 = mycket bra. Synd att det ska vara så svårt att spela huvudrollen i sitt eget liv när man har en lång och gedigen erfarenhet av biroller. Uppskattade din beskrivning. 

  • Anonym (Retire)

    Släpp honom. Se framåt. Du är en kvinna med stor energi, och det ska du använda till att rädda dig själv och ingen annan. 

  • Anonym (Retire)

    Han vill att allt ska fortsätta som tidigare, annars hade han inte bett om en tjänst. Det kan komma att göra ont i både henne och honom när det syns vem som fick allt att fungera, men han visar, genom att kalla hennes önskan om att bli hörd av honom för "pladder" att han aldrig lyssnat. En konflikträdd person, ja, och snäll mot dottern. En skit mot TS. Göra slut på sms ena dagen, be henne komma ut med hunden nästa. 

Svar på tråden Vuxet barn med två stora barn flyttar till särbo