• Anonym (prosi­t)
    Thu 19 Jan 2023 11:10
    1455 visningar
    20 svar
    20
    1455

    Dejtingsidor för gamers o dyl

    Har kikat runt på olika onlinedejtingsidor typ Mötesplatsen, Match, men verkar vara väldigt svårt att hitta folk som gillar spela dataspel, tv-spel, osv 
    Finns förvisso sökkriterier för sånt också men får dåligt med träffar.

    Dejtade en tjej för flera år sen som var väldigt inne i tv-spel men som även var en genuin naturmänniska, tyvärr så vi klickade inte riktigt. 

    Sen är det ju kul om personen i fråga inte 100 % nördar ner sig i att sitta vid datorn.

    Är svårt att hitta dejtingsidor som inte bara försöker mjölka folk på pengar.

  • Svar på tråden Dejtingsidor för gamers o dyl
  • Anonym (prosi­t) Trådstartaren
    Thu 19 Jan 2023 12:38
    #3

    Menar inte att personen måste sitta klistrad vid sin dator. Men kollar man på traditionella dejtingsidor så är det oftast annat som är intressant, typ standardsvar mys framför brasan, titta på film, ta en promenad, etc.

    Vissa nämner tv-spel men vill ju att det ska vara nån som faktiskt gillar det oh intte bara skriver det för sakens skull.

    Jag sitter inte heller framför datorn eller tv-spel så mycket som jag gjorde som typ ung vuxen. Annat har kommit emellan men har börjat hitta tillbaka så smått.

  • Anonym (prosi­t) Trådstartaren
    Sun 22 Jan 2023 00:35
    #18
    Anonym (Barnslig) skrev 2023-01-19 15:13:03 följande:
    Gud vilken skev och tragisk bild du har av någon som spelar spel "Anonym (Skeptisk)".
    Jag är 38 år, gift, tvillingar 7år. Jag fixar kvällsmaten efter hämtat barnen på skolan, kör dem till aktiviteter,
    städar och tar hand om huset, oftast jag som står för diskning/tvätt, umgås med barnen på kvällen, gör läxa med dem och läser. 
    Helgerna är alldtid fulla med aktiviteter som hela familjen gör. 
    Ändå finner jag tid nästan dagligen för att spela, det är ett sätt för mig att varva ner och göra något jag tycker är roligt.
    Endast en otrolig trångsynt person dissar en persons hobby/intresse. Du framstår verkligen som ett torr och tråkig människa.
    Synd om dig att du har begränsningar vad du får och inte får göra baserat på någon skev bild om något kan anses vuxet eller inte.
    Bara så du vet så är dem flesta tv spel gjorda för 25+, att det är många unga som spelar är mer för att dem inte hunnit få samma torra
    inställning till livet som du har. 
    Till TS, tyvärr så kämpar du i uppförsbacke, inte lika vanligt med spelande tjejer, hitta istället en tjej som är okej med ditt spelande, sen spela med vänner. 
    Jag är nog inte ute efter en gamer som sitter 24/7 och spelar spel. Jag är inte heller sådan, jag får inte heller tid att spela särskilt ofta. Men jag uppskattar att kunna spela med någon, som inte tycker man är en hopplös nörd för att man tar fram sin Playstation och hellre vill att man ska gå ut på krogen eller inte vet jag.

    Att ha andra intressen utöver är inte helt fel det heller.
Svar på tråden Dejtingsidor för gamers o dyl