• Anonym (Ki)
    Fri 20 Jan 2023 17:22
    6346 visningar
    3 svar
    3
    6346

    Äter jag för lite?!

    Du äter alldeles för lite. Kolhydrater är lika viktigt som protein när det kommer till att bygga muskler, egentligen bör du äta mer kolhydrater än protein. Men när du skriver att du äter "lagom" med KH så får det mig att tro att du äter för lite KH.

    Jag har haft ätstörningar och var otrolig petig med att inte få i mig för mycket, som dig så byggde jag inget. När jag väl började äta så gick vågen upp samt att jag såg även i spegeln, det var lite läskigt jag ska inte ljuga men jag fortsatte att äta tillräckligt och lyfta vikter, till slut så blev min kropp riktigt vältränad och tight. Idag är mitt normala kaloriintag runt 3000-3300 kalorier per dag, när jag hade ätstörningar så var mitt normala kaloriintag 1200. 

    Med det sagt var inte rädd för att äta! Eller var rädd men ät ändå, mat är din bästa vän och inte din fiende. Så mycket som du är aktiv så räcker inte 1400 kalorier och beviset ligger i att inget händer med din kropp. Så nej det är inget fel på din kropp, du behöver bara mata den :)

Svar på tråden Äter jag för lite?!