• Lör 21 jan 21:05
  7401 visningar
  20 svar
  20
  7401

  Någon mer som tar Apiforce/Bidrottninggelé?

  Jag tänkte testa för första gången nu snart :) när börjar du äta dem och hur länge? :) 

 • Sön 22 jan 15:32
  #3

  Nej det är första gången :) Är inne på 6e försöket att skaffa första barnet. Har beställt hem både apiforce bidrottninggele, bisolvon och rosenrot. Jag är på cykeldag 4 just nu, får nog hem alla grejer på tisdag och då börjar jag direkt. Håller tummarna för oss båda! :)

 • Sön 5 feb 09:57
  #7

  Jag är också ÄL +3/4... vad spännande!! :) Jag är lite osäker på om jag ska fortsätta med Apiforce nu när ÄL är över, läser både om de som fortsätter och de som slutar nu. Men du fortsätter alltså? :)

 • Mån 6 feb 08:22
  #9

  Okej, då fortsätter jag med! :) Vi hörs närmare BIM... håller tummarna för oss! :)

 • Fre 10 feb 19:04
  #11

  Jag bör ligga på ÄL +8-9 också ungefär. Har varit sjuk nästan hela veckan så jag har svårt att säga vad som är vad och temperaturen går ju inte heller att lita på. Typiskt men också ganska skönt att inte kunna överanalysera varje liten grej som jag gör annars Tungan ute Känner mig dock inte ett dugg gravid så jag har kanske inte heller några höga förväntningar... fast man lever ju på hoppet så länge man kan Skäms Fortsätter att hålla tummarna för oss och så hörs vi nästa vecka igen! 

 • Tis 14 feb 08:22
  #13

  WOW!! GRATTIS!! Hjärta Vad underbart och vad glad jag blir för din skull! :) Du skrev ju ovan att du inte kände dig gravid och inte hade några större förhoppningar, fick du några andra symtom sen eller kom det som en total överraskning? 

  Jag har inte testat ännu, just för att mina förhoppningar var/är noll, men nu fick jag kanske upp lite hopp ändå! 

  ALL LYCKA TILL! :)

 • Fre 17 feb 18:02
  #15

  Åh vad underbart... stort stort grattis igen!! :)
  Tyvärr gick det inget vidare här... nya tag så snart mensen är över. 

 • Tor 9 mar 21:57
  #18

  Åh nej :( vad tråkigt! Inget nytt här, inväntar BIM på tisdag men har haft njurbäckeninflammation och ätit antibiotika den här veckan så vette fasen. Känner mig inte gravid och har inga förhoppningar denna månad tyvärr. Men jag tog bidrottninggelé veckorna innan ÄL även denna gång. Uppdaterar mer nästa vecka :)

Svar på tråden Någon mer som tar Apiforce/Bidrottninggelé?
Logga in
Bli medlem