• Fri 20 Jan 23:29
  21179 visningar
  117 svar
  117
  21179

  Hur viktigt är utseendet när det kommer till dejting?

  Det är naturligtvis helt och hållet upp till var och en att sätta gränser för vad som är acceptabelt ang utseende och vikt. Men här känns det lite som vissa har väldigt klar bild över hur en ev framtida partner ska se ut, det får inte på minsta sätt avvika.

  Visst, jag har alltid föredragit en viss typ av utseende. Dessa s k dröm-män har inte varit någon dröm att umgås med dessvärre. Den senaste jag träffade avvek från det utseendet, men tänkte att jag skulle ge det en chans o träffa honom ändå. Och vilken tur att jag gjorde det, eftersom personkemin fanns där och vi stämde så mycket bättre än de jag träffade pga utseendet.

  Man kan förlora själv på att måla in sig i ett hörn, bättre med ett öppet synsätt

 • Sat 21 Jan 00:16
  #40
  Anonym (a) skrev 2023-01-20 23:55:00 följande:
  Vilket typ av utseende har du föredragit tidigare?
  Mörkhåriga män. Breda axlar, gärna maskulina. Sen föll jag för en väldigt smal man, ljushårig med lite lätt rött
 • Sat 21 Jan 09:38
  #46

  Till Anonym (a) #41

  Det är skillnad på om någon har ordinär kroppsbyggnad och muskler, jämfört med någon som är riktigt smal och inte har synbara muskler.  Har alltid fastnat för den förstnämnda, men nu blev det tvärtom.

 • Sat 21 Jan 11:41
  #51
  Core skrev 2023-01-21 11:06:24 följande:

  Det är inte riktigt så enkelt. Det viktiga är attraktion, som inte nödvändigtvis behöver vara ett objektivt vackert utseende. ATTRAKTION är väldigt viktigt, men det är högst individuellt vad man anser vara attraktivt. 


  Jag menar, de flesta kan komma överens om vissa kriterier för att någon ser jävligt bra ut, men de kriterierna behöver inte uppfyllas om attraktion finns där. 


  Precis!
 • Sat 21 Jan 16:23
  #59

  Till Anonym (a) #56  

  Verkar inte som du läste mitt inlägg så väl. Jag tänker inte så snävt, jag skrev tvärtom att det inte var så bra att måla in sig i ett hörn. Alltså vara alltför selektiv. Jag nämnde vad jag tidigare oftast fallit för och vad jag senast föll för. Har inte nämnt att jag ratar varken det ena eller det andra!

 • Wed 25 Jan 10:15
  Anonym (What) skrev 2023-01-25 10:05:30 följande:
  Män behöver inte ta det han får. Även män kan vara precis hur kräsna de vill. Sannolikt skulle det göra många män mer attraktiva om de slutade visa sig så desperata att ha någon att de stöter på alla.
  Precis! Det känns varken ärligt eller attraktivt med någon som t ex skickar ut massmeddelanden på en dejtingsajt om att han är flyttbar, innan man haft någon kontakt alls Förvånad
Svar på tråden Hur viktigt är utseendet när det kommer till dejting?
Logga in
Bli medlem