• Core

    Hur viktigt är utseendet när det kommer till dejting?

    Det är inte riktigt så enkelt. Det viktiga är attraktion, som inte nödvändigtvis behöver vara ett objektivt vackert utseende. ATTRAKTION är väldigt viktigt, men det är högst individuellt vad man anser vara attraktivt. 


    Jag menar, de flesta kan komma överens om vissa kriterier för att någon ser jävligt bra ut, men de kriterierna behöver inte uppfyllas om attraktion finns där. 

  • Core
    Anonym (Årets modell) skrev 2023-01-21 12:13:31 följande:

    Kvinnor är bra som de är.
    Män ska gå till gymmet så att de blir bra nog.


    Bitter?
  • Core
    Anonym (Kvinna) skrev 2023-01-21 19:05:56 följande:

    Frågan handlar ju om hur viktigt man tycker att utseendet är. Om man inte tycker att det är så viktigt och istället finner attraktion i andra saker så röstar man ju på att det inte är så viktigt då. 


    För mig sitter mycket (inte allt, men mycket) av attraktionen i personens utseende, så för mig är det väldigt viktigt att personen ser snygg ut.


    Ja så är det väl och jag valde väldigt viktigt i alternativen.

    Det jag menar är att utseende är så smalt, attraktion hänger på så många saker, och i relation till det är utseende en sån liten del. 


    Men visst måste man ändå tycka om utseendet, men det vägs ju upp av en kombination.

    exempelvis har jag väldigt svårt för kvinnor med snäppet för högt BMI, det signalerar ohälsa för mig. Däremot kan det vägas upp med en självsäker men ödmjuk personlighet, och på så vis kan en viss attraktion finnas.

    Är du med på min poäng? Men du har ändå rätt, jag hade nog ändå inte kunnat dejta någon med löst fett, så visst är utseende viktigt 

Svar på tråden Hur viktigt är utseendet när det kommer till dejting?