Inlägg från: Anonym (ÅÄÖ) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ÅÄÖ)

    Paludans koranbränning idag utanför Turkiets ambassad!

    Anonym (greger) skrev 2023-01-22 00:11:51 följande:
    Hade appropå det där med böcker varit itnressant att se medias, poltikers och diverse olika grupperingar reaktioner på om nån säg islamist eller dyl ställde sig utanför Storkyrkan eller Riksdagen och började elda på en bibel... Har svårt att tro att det skulle få samma uppmärksamhet, vilket också i sig är väldigt skrämmande i ett land med egentligen kristen grund att man blundar för hotet mot sin egen religion och värderingar, men ser rött mot andra hot.
    Hade det handlat om att bränna en judisk Torah hade det kallats hets mot folkgrupp och blivit ett jävla rabalder.

    Det är olika regler för olika människor, det är inget nytt.
  • Anonym (ÅÄÖ)
    JanusPanus skrev 2023-01-23 10:18:54 följande:
    Förnedrar andra? Hur för att man inte böjer sig efter deras vanföreställningar om att det finns en gubbe uppe i himlen? 

    Om jag tror på jultomten och anser att han är riktigt måste du också göra det och om du säger att han inte finns förnedrar du min tro och därmed ska det vara olagligt?
    Fast det är ju en vanföreställning för dig. För andra är det en religion/tro. Det kostar inget att vara lite respektfull mot andra människors personliga åsikter. Jultomten är baserad på ett kristet helgon och ja, det finns miljontals människor som tror på St Nicholas och tillber helgon osv. Det är helt i sin ordning eftersom vi har religionsfrihet. Det handlar inte bara om vad du tror på eller inte tror på. Du är inte mallen för resten av jordens befolkning. 
  • Anonym (ÅÄÖ)
    Anonym (Cliff) skrev 2023-01-23 18:09:26 följande:

    Så, nu säger erdogan nej till Sveriges Nato ansökan. Kan tänka mig att Paludan får hat från alla möjliga håll och kanter just nu. Gissar att syftet är uppnått. Kanske Putin tilldelar Paludan en lyxyacht och ett oligarkmedlemskap när han går in i Sverige militärt och gör en folkomröstning. heja chang frick och sd, ni vann. (Ja, det är satir)


    Ja, det var ju hela syftet med koranbränningen denna gång. Han är köpt av SD. Varför skulle han annars välja att stå utanför just Turkiets ambassad?
Svar på tråden Paludans koranbränning idag utanför Turkiets ambassad!