• Anonym (Jonna­)
    Sun 22 Jan 2023 12:17
    6595 visningar
    33 svar
    33
    6595

    Polygam bonusfamilj?

    Många drömmer om att samleva och hjälpas åt med barnen. En del gör verklighet av drömmen och lever med andra familjer i kollektiv. 

    Förr hade man kanske en piga. Hennes funktion var både att avlasta hushållet och ibland vara lite ögongodis och utgöra sexuell variation. Problem uppstod om känslor uppstod och/eller om herrn i huset och pigan blev graviza

    I detta scenario du tänker dig, är den ensamstående mamman då "piga och ögongodis" mot att få en bättre ekonomi genom dig?  Inte nödvändigtvis. Träffar ni på en ensamstående bisexuell mamma ni bägge är sexuellt attraherade av och vars barn fungerar bra med era barn och som redan bor i närheten av er så att barnen slipper byta skola och kompisar, vem ska hindra er från att leva era liv såsom ni önskar?

    Kolla bara så att allt juridiskt är på plats med trygga hyresavtal eller samägande av bostaden. 

  • Anonym (Jonna­)
    Sun 22 Jan 2023 19:37
    #20
    Lilithsnyatjej skrev 2023-01-22 19:27:34 följande:
    Vad händer om den ensamstående bi-morsan i ditt exempel inte längre ställer upp på sex med paret? Får hon bo kvar med sina barn ändå? 
    Men snälla Lilith, vems sida tror du att jag är på? Läs igen. Plus, jag tror att ts redan insett sitt misstag och övergivit sin dröm, men om du har roligt, fortsätt för all del med din grälsjuka. 
  • Anonym (Jonna­)
    Sun 22 Jan 2023 20:00
    #22
    Lilithsnyatjej skrev 2023-01-22 19:47:26 följande:
    Du får ursäkta men jag trodde att den här tråden var på skämt?!

    Men okej, jag ska svara TS seriöst: Om du och din sambo är överens om att ni får ligga med andra så kan ni ju hyra ut ett rum på prov till en ensamstående, attraktiv mamma, som verkar ha en lika modern syn på relationer. Annonsera på nätet: "Rum uthyres till kvinnlig hyresgäst. Barn inget hinder. Vi är swingers så ett krav är att du inte har problem med det. Vi ser gärna att du delar vår livsstil. Berätta lite om dig själv och skicka gärna med foto!". De kvinnor som ser bra ur och verkar trevliga tar du kontakt med via mejl och ställer lite försiktiga frågor. Sen väljer du ut några som får komma och titta på rummet och dricka kaffe med er. Visningen sker på kvällstid och ni bjuder på vin och känner av stämningen. Sen väljer du ut en som får hyra rummet en månad på prov. Ni ser om det funkar och då kan hon bo kvar. Smart va? 
    Det var riktigt kreativt. Jag menade att om hon mot förmodan finns och kan bli lycklig med paret så ska vi inte döma. Hellre lojal än en smusslare. Men han verkar känna på sig att hans nuvarande inte skulle vara helt bekväm med upplägget. Och ja, jag tror inte TS är kvar i dessa funderingar. 
Svar på tråden Polygam bonusfamilj?