Inlägg från: Anonym (Hcg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hcg)

    BIM+7, 4 neg test!!

    BIM + 7 får man plus. Det är extremt få som inte får det och det brukar vara de som inte får hcg i urinen öht. Man kan inte ens hamna där utan att vara gravid för är man inte gravid får man mens när den ska komma. Eftersom du inte vet om eller när du hade äl vet du inte heller när BIM infaller så du kanske inte alls är på BIM.
    Vila ger inte mens, det är rent nonsens. Mensen kommer antingen enligt den lutealfas man har och det går inte styra över alls eller också kommer mensen lite hipp som happ om man inte haft äl- och då är det för att slemhinnan till slut lossnar även om man inte haft äl.

    Det är inte ovanligt med knasig mens efter man använt hormonella p-medel. Det kan ta tid för både äl och mens att bli regelbunden. Om du hade äl i januari kan du självfallet ha blivit gravid, men det är för tidigt för plus. Vänta några dagar med nästa test. Hcg fördubblas var 3:e dag om man är gravid. VUL nästa vecka är på tok för tidigt om du skulle vara gravid. Man bör vänta till v.8. Det enda VUL kan svara på är om du har en förtjockad slemhinna.

Svar på tråden BIM+7, 4 neg test!!