• Anonym (My)
    Tue 24 Jan 2023 16:46
    2111 visningar
    48 svar
    +2
    48
    2111

    Att vända sig till familjeliv för råd är som...

    Jag har långt mellan barnen så varit här under 18 år fram och tillbaka och visst har en stor förändring skett.
    Förr kunde man inte lika lätt vara anonym vilket är en faktor. Man kände alltså igen fler nick och visste vilka som bara trollade. Det var också betydligt bättre modererat. Det var också ett forum som mer var anpassat till just barn/familjeliv. 
    Idag känns det som kanske 20 procent av trådarna är för det, resten är sex, mäns och kvinnors frustration mot det motsatta könet, tramstrådar, fejktrådar mm. 

    I övrigt håller med med dig, du kan fråga vad som helst. Så består svaren i antingen elaka svar, påhopp på dig själv, rena OT inlägg och om du har tur kanske några seriösa svar. Det är en trist utveckling, då detta faktiskt var ett bra och seriöst forum förr. Nu är det mer Flashbacks lekstuga eller något i många fall

  • Anonym (My)
    Tue 24 Jan 2023 16:46
    #3
    Anonym (bias) skrev 2023-01-24 16:42:34 följande:

    Det är sant. Men det är inte hela sanningen. Det finns de som ger bra råd. Tyvärr drunknar deras svar ofta bland de dåliga/de som bara vill kräkas ur sig på TS eller andra, och eftersom vi är troligen utvecklade till att uppmärksamma det dåliga vi ser och hör så är det dessa svar man märker mest. Det är därför vi kan höra 50 komplimanger men bara minnas den enda kritiken.

    Jag ska nu gå och skriva en tråd där jag ber om råd om något. Önska mig lycka till.


    Lycka till
  • Anonym (My)
    Tue 24 Jan 2023 21:01
    #30
    Fröken Allvar skrev 2023-01-24 20:22:43 följande:
    Vad tråkigt att höra! Då faller min teori om att det är människor som blivit olyckliga och ogina och var lyckliga förut. Istället måste det bero på något annat. 
    Fast om folk varit här så många år och alla anser att det blivit sämre (flera exempel har tagits) så känns det ju som en ganska märklig tes att ha att det skulle bero på att de blivit olyckliga och bittra. varför skulle det ens vara så? Många mår superdåligt när de får första barnen men är väldigt mycket lyckligare när de landat i sig själva och barnen vuxit upp vid kanske 40-50.
Svar på tråden Att vända sig till familjeliv för råd är som...