• Tis 24 jan 20:36
  4976 visningar
  39 svar
  39
  4976

  Rädda upp relation?

  Det finns inget att rädda här eftersom det aldrig blev något. 2  dejter är ingenting. 

  Jag skulle tro att han 1: tappade intresse för att ni aldrig låg 2: träffade nån annan medan du var bortrest 3: faktiskt inte lovat dig något 4: förmodligen var ärlig med att det inte fanns rätt känslor 5 självklart hade kontakt med flera och nån annan blev den rätta 

  Jag tror helt ärligt att du försöker rädda ett tappat ansikte/din heder här genom att du blev dissad av honom. Du vill inte ha specifikt honom, du vill ha tillbaka din värdighet. 

  Bit i det sura äpplet och gå vidare. 

 • Tis 24 jan 22:18
  #14
  Anonym (Mandarin) skrev 2023-01-24 20:55:07 följande:
  Nej jag är inte så ung. Jag har erfarenhet från tidigare av att ha haft sex med någon som inte hade rätt känslor för mig. Min erfarenhet är att det fick mig att känna mig utnyttjad och att jag ångrade det efteråt. Efter det så hoppar jag inte i säng med vem som helst utan jag vill känna att jag vet var jag har killen först. Men visst, detta kan väl möjligen översättas i att jag har någon form av strikt sexmoral med dagens mått mätt, jag vill inte ligga med vem som helst hur lättvindigt som helst.

  Sedan har jag inte så mycket vänner, tyvärr. Ingen att gå ut på krogen med. Och jag är ganska introvert vilket innebär att jag gärna kan sysselsätta mig hemma med att läsa böcker, träna eller liknande saker. Och generellt mår jag inte dåligt av det, det passar mig, men det här rubbade min balans.

  Men tack för din feedback. Det ligger säkert en del i det du säger. Det är väl klart att det ser mer intressant ut om man kan skylta med sina 100 vänner och roliga fester. Tyvärr ser mitt liv dock inte ut så.
  Oavsett hur länge/kort du väntar på sex kan du aldrig vara säker på att det finns rätt känslor. Den garantin finns inte. Inte ens hos dig själv

  Ibland behöver man ligga för att FÅ mera känslor. Ibland behöver man ligga för att inse att det bara var luftslott och naiv attraktion. Ibland behöver man ligga för att man helt enkelt är kåt och vågar stå för det. Alla människor funkar olika helt enkelt. 
Svar på tråden Rädda upp relation?
Logga in
Bli medlem