• Wed 25 Jan 2023 17:18
    11296 visningar
    82 svar
    -1
    82
    11296

    Mitt ex skriver om mig

    Hon skriver för att slå fast sin version både hos sig själv och för andra - och vara först med det. "Vinnaren skriver historien" heter det och hon vill framställa sig som vinnaren vad gäller sanningen. Hon vill rättfärdiga sig själv och förtränger sin skuld. Vet inte om hon skildrat dig  negativt men det är ofta en del i propagandan. Smart tjej, nu gäller det för dig att kavla upp ärmarna och presentera din version, helst på ett bättre sätt. Tycker inte att du bara ska släppa det utan ge igen.

  • Wed 25 Jan 2023 19:15
    #53
    Anonym (Hell no) skrev 2023-01-25 18:04:24 följande:
    Sjukt pinsamt att offentliggöra sina konflikter. Kan inte tänka mig något dummare att göra, än för TS att börja kasta sand från sin sandlåda. Då kommer han att se riktigt dum ut. Just nu är det bara hon ser dum ut.
    Okeeeej... Jag tolkar dig som att du gjort eller tänkt göra något liknande och absolut inte vill ha svar på tal.

    NU beror det på vad hon skrev, men om det är angrepp eller anklagelse mot TS ser jag det som självklart att han ska försvara sig. Folk (läs kvinnor i detta fall) tror det de vill tro och de ger gärna mannen skulden. TS påstod också att hon var bra på att formulera sig, vilket innebär att hon kan trycka in sin sanning i läsarna. Hon skriver historien, som jag sa ovan. Klart att han ska försvara sig.
Svar på tråden Mitt ex skriver om mig