• Anonym (korve­n)
  Wed 25 Jan 17:48
  10952 visningar
  82 svar
  82
  10952

  Mitt ex skriver om mig

  Anonym (Ragge) skrev 2023-01-25 00:31:22 följande:

  Jag tror hon försöker att rättfärdiga sig själv på något sätt att se vad medhåll jag får. Men jag vet inte då jag har svårt att relatera till det sättet.
  Var det längesedan det tog slut med ditt ex? Kunde ni prata om vad som gick fel? Jag har försökt nå mitt ex men hon svarar inte. Vet också att fortfarande är i någon form av relation med mannen hon var otrogen med. Vi har ju inte pratat om det då hon inte svarar i telefonen och har blockat mig överallt annars. Känns galet jobbigt. Gick ditt ex vidare sen och hur länge pågick det? Min är inne på 2 månader nu och det börjar kännas långdraget när jag inte var den som gjorde något fel mer än att älska henne. Men det dög aldrig. 


  Låter som hon är konflikträdd och inte vågar se sig själv. Men blundar man för sin sanning så kommer den och biter en i svansen till slut.

  Oavsett så är det tyvärr och sorgligt nog så att det inte går att få "closure"/avslut med en sådan person som blockerar en. Du måste liksom hitta dit själv och bearbeta alla dina frustrationer själv. DU vet iaf sanningen.
Svar på tråden Mitt ex skriver om mig