• Ananascocos

    Min man inleder samlag när jag sover

    Jag vaknade av att min man drog av mig mina pyjamasbyxor och förde in sig i mig igår morse. 
    Jag har redan vid tidigare tillfällen sagt att jag inte vill bli väckt på detta sätt och även nu sa jag nej. Men jag kände sån ångest över att bli den ?tråkiga? i vårt äktenskap. 
    Han svara även Snälla säg inte nej, vad jag vet om jag säger nej kommer han självklart att sluta men kommer gå sur och sucka i några dagar och behandla mig som luft, vilket får min ångest att bli ännu värre.
    Jag känner mig manipulerad till att säga ja så han blir på glatt mysigt humör.
    Jag har en sovmorgon i vecka, vilket är just söndagen, han vet att jag inte vill bli väckt på detta sätt och jag värdesätter att få sova ut. Jag har sagt till honom flera gånger men det verkar inte som han inser och vill respektera det. Jag vill gärna kramas och gosa men vill vara vaken för att tända passionen som sedan leder till mera.  Detta vet han.
    vi har varit gifta i snart 15 år.
    Just denna gång känner jag en jobbig klump i magen av ilska, sorg och ångest. Är det fel på mig?
    Vi har 4 barn ihop i skolålder, jag är egenföretagar. Jag jobbar fortfarande med min utmattning sedan 4 år tillbaka. Jag tar ångestdämpande.
    Jag är samtidigt glad för att min man är tänd på mig och så men om han ser och hör att jag sover och vet att jag inte vill bli väckt så, varför eller är jag helt fel?
    Jag kan inte ignorera mina känslor att det känns inte bra just nu och jag har pratat med honom om detta. Han ville bara mysa! Men ska man inte vara två och inleda detta?
    Vad gör jag nu?

  • Svar på tråden Min man inleder samlag när jag sover
  • Anonym (Kimchi)

    Se svar i din andra tråd. Du blir våldtagen. 

Svar på tråden Min man inleder samlag när jag sover