Inlägg från: Anonym (Casanova) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Casanova)

    Ange socialsekreteras personnummer i kommunikation?

    Hur vet du deras personnummer? Har du stalkat dem?

    Det kan du göra, men det är onödigt och kommer att uppfattas som ett förtäckt hot.

  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Ordentlig mamma) skrev 2023-02-21 16:21:09 följande:
    Men borde inte ärende numret räcka från deras sida också då? (Så det inte blir sammanblandning).

    Reagerade lite på att våra nummer stod med. Det kändes så gammaldags på något vis. Utpekad kände jag mig. Sen tänkte jag att det kanske bara är för att det ska vara tydligt vem kommunikationen är ställd till. Då är det kanske bra att jag är lika tydlig tillbaka?
    Klart du är utpekad. Det är ju dig utredningen handlar om.

    Min objektiva bedömning är att du försöker byta fokus från det som är själva sakfrågan och fokusera på annat. Jag tycker att du beter dig som en rättshaverist.

    Jag tror inte du har mycket att vinna på att köra med den stilen mot socialförvaltningen. Tvärt om tror jag du är den som kommer att förlora mest på det.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Ordentlig mamma) skrev 2023-02-21 16:31:16 följande:
    Jaha, hur tänker du då? Att de ska hämnas på något vis för att de vill vara lite hemliga samtidigt som de vill peka ut oss? 

    Vad är förresten själva definitionen på en rättshaverist? Läste någonstans att det är en person som har rätt, men som inte får rätt mot myndigheter. Att det sker ett haveri. 
    Kommer socialförvaltningen till läget att de ska göra en bedömning så kommer helt säkert det faktum att du framstår som en rättshaverist som kör med förtäckta hot att ligga dig i fatet.

    Alla som läser vad du skriver blir instinktivt fientligt inställd till dig. Det enda sättet du då kan ta dig fram är genom att alltid ha rätt. Ingen kommer att vara snäll mot dig. Myndigheten som utreder dig kommer att sitta och göra bedömningar...

    Jag tänker inte ha någon definitions-tävling om vad som är en rättshaverist. Jag anser att du beter dig som en. Men jag är inte din utredare så du kan strunta i vad jag tycker. Men jag tror att du har mycket att vinna på att ta intryck av det.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Ordentlig mamma) skrev 2023-02-21 16:44:18 följande:
    Jaha, är det ett förtäckt hot att skriva dit ett personnummer? Hade ingen aning om att socialen hotade oss faktiskt,  men där ser manTyst

    Är socialen också rättshaverister, eftersom de skriver dit våra personnummer då? Eller menar du att det bara ska vara ensidigt? Synen på vem som är rättshaverist och vem som inte är det?
    Fokusera på det som är själva ärendet och bete dig som folk när du pratar med dem är mitt råd.

    Beter du dig som i den här tråden så tror jag att det kommer att gå dåligt.

    Men det är upp till dig! Lycka till!
Svar på tråden Ange socialsekreteras personnummer i kommunikation?