• Nattviol

    Springmask som inte går över efter medicin

    Be att få den medicinen som är på recept - den är billigare faktiskt. Dessutom ska alla i hushållet ta den. 2 tabletter totalt, först en tablett dag 1 sedan en tablett 1 eller om det är 2 veckor senare. . 

    Sedan skrev du att du städat osv. Har du tvättat alla gosedjur och så också, det är lätt att glöma. Alla textilier i hennes rum ska tvättas är prio ett, gosedjur, dockkläder, filtar, kuddar. Sedan även resten av det ni har hemma. Badrockar osv. 

  • Nattviol
    Sommar26 skrev 2023-03-01 18:44:23 följande:

     


    men hur ska vi få dem från snippan då? Tvättar och tar bort men med protester. Fortfarande levande maskar i rumpan också och hon är besvärad på natten fortfarande fast vi tog medicin morgonen i söndags. 


    nu har hon fått en dos till idag. Det är Vermox vi tagit och jag har läst att det tidigare varit på recept så det är kan det du menar? Var till läkaren då hon även har hög feber och ont så hon gråter i snippan. 


    Tänker spontant att ni inte ska tvätta - det påverkar ju också. Skölj i duschen eller badkaret istället för att mildra snippan. 

    Sedan - en tanke - om hon inte blir bättre, läs på fass eller i förpackningssedeln om det finns biverkningar på medicinen. Det kan ju vara något som faktiskt gör ont i snippan. 

    Brukar inte proklamera att man ska läsa förpakningssedlen och oroa sig för allt, men om man inte blir bättre kan det vara värt att glutta lite på biverkningarna och fundera. 

    Hoppas hon mår bättre nu ett dygn senare. 
Svar på tråden Springmask som inte går över efter medicin