• Wed 1 Mar 2023 15:23
    25099 visningar
    22 svar
    22
    25099

    Bebis vägrar barnvagn

    Min äldste var precis sådan. Vi hade bärsele och sjalar och använde vagnen mest som en kundvagn som vi kunde köra hem tunga matvaror hela vägen hem i. Det vände när han var runt året och nog trodde att han kunde köra vagnen själv. Bär man varje dag så bygger man upp styrkan dag för dag och orkar även när de blir lite tyngre. Vi fick lite problem med förskolan då han givetvis inte hade minsta intention att sova i vagnen där heller (eller överhuvudtaget utan mig eller pappan) men efter några månader så löste sig det med.

  • Wed 1 Mar 2023 15:57
    #7
    BELLRUD skrev 2023-03-01 15:29:54 följande:

    Tack för ditt svar! Skönt att höra att man inte är ensam, även om det såklart är jobbigt för alla som har det så! Hade din bebis också stort närhetsbehov? Det har vår lilla fröken, vill inte sova ensam osv...


    Japp, ville helst vara i famnen 24 timmar om dygnet - då var han hur go och glad som helst, men skrek för allt han var värd så fort vi försökte lägga ner honom. Han gnällde aldrig utan han var nöjd och tyst eller vrålskrikande. Jag kommer ihåg att jag tittade förundrat på alla dessa bebisar som bars runt i insatser eller låg nöjda på en filt eller i en vagn - det var så långt från vår verklighet man kunde komma. Men som hans barnläkare sa: han hade inte varit så nöjd och glad i famnen om något hade varit fel - han vet bara vad han vill och behöver.

    Det gick över gradvis när han började bli mer rörlig och ville utforska omgivningen. Men han har alltid varit en väldigt nära och kärleksfull kille även när han är lite större.
Svar på tråden Bebis vägrar barnvagn