• Wed 1 Mar 2023 16:09
    25126 visningar
    22 svar
    22
    25126

    Bebis vägrar barnvagn

    Bebisen blir tyngre, det stämmer såklart, men det kommer ju inte plötslig utan långsamt. Om du bär henne oftas utvecklas även dina muskler, så det kommer inte kännas så tungt. Se till att ha en bra teknik med selen eller en bra bärelse, för det finns faktist de som är dåliga eller helt enkelt "fel". Tex. när barnen har benen hängades nästan rakt ner eller när de hänger sned i bärelsen eller när huvudet befinner sig någonstans i brösthöjd.

    Jag har nästan uteslutet burit min son tills han var nästan ett 
    år. Då tog vi en liten paus och jag vande honom vid vagnen, för det var sommar och jag orkar knappt med värmen ändå, jag hade brutit samman om jag hade burit honom. Efter sommaren bar jag honom igen för det mesta, tills han var ungefär 1 1/2. Som sagt, kroppen vänjer sig. Du kan ta med vagnen ändå så du inte behöver bära annat också.

  • Wed 1 Mar 2023 16:24
    #10
    BELLRUD skrev 2023-03-01 16:17:06 följande:

    Tack för alla svar 😊 jag bär henne överallt i bärselen, även längre sträckor. Det funkar bra och hon somnar oftast. Men blir så osäker när man får kommentarer från omgivningen om att man får träna henne till att gilla vagnen (funkar inte än så länge) eller möts av förvåning över att en bebis inte gillar vagnen. Känns emellanåt som att vår situation är onormal och konstig, när jag lyssnat för mycket till andras kommentarer. Så det blir jobbigt liksom. 


    Jaha, och varför skulle man behöva göra det? Att bli buren som bebis och småbarn är det mest naturliga för människor. 
    Jag antar att du kommer snart slippa idiotiska kommentarer om du kräver förklaringar och argument.
Svar på tråden Bebis vägrar barnvagn