• Thu 2 Mar 2023 07:32
    17753 visningar
    109 svar
    -3 +3
    109
    17753

    Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.

    Njaee jag är lite skeptisk till undersökningen. Det förekommer säkert men jag är skeptisk till hur vanligt förekommande det egentligen är. I sedvanlig ordning så är killar förövare och tjejerna oskyldiga offer. Det får mig att misstänka en annan bakomliggande agenda.

  • Thu 2 Mar 2023 22:24
    #52
    +2
    Anonym (Tvillingmorsan) skrev 2023-03-02 20:37:48 följande:
    Nu är det snart 15 år sen jag senaste dejtade, men jag känner inte alls igen det där. Har något hänt de senaste 5-10 åren? BDSM i olika former har alltid förekommit, men då oftast inom en etablerad relation, ELLER på speciella sajter som just Darkside. Det är ju inget man föreslår på första eller andra dejten annars. Trodde jag. 

    Massor har ju hänt under dessa år. Man vet knappt vart man ska börja liksom. Vi kan börja med böckerna och filmerna som fick kvinnorna att rusa till bokhandeln eller bion - 50 shades of grey. Vi har sen allehanda tv-serie typ big brother, ex on the beach, paradise hotel osv osv på bästa sändningstid. I alla dessa gäller det att supa, hånglande och knulla, uppföra sig svinigt och helst gå över lik. Sen har kvinnorna på senare år tuffat till sig och ska ta plats, kvinnor kan och om kvinnor kan så måste också männen kunna för att inte hamna i bakvattnet. Ska alla ta plats så blir det en kamp, allt trappas upp i kampen om platsen. Sist med inte minst så har vi pridefestivaler, där hyllar man att man ska få vara som man är, allas rätt att vara sig själv. På vagnarna står folk med piskor, läderklädsel och allehanda märkliga klädslar och tillbehör och man kallar allt detta för folkfest. Jag tror allt detta bidrar mer än vi tror till allt av det vi ser och upplever idag.
Svar på tråden Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.