Inlägg från: Anonym (nja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nja)

    En attitydförändring måste ske angående förhållanden.

    Carolatom07 skrev 2023-03-02 21:07:04 följande:
    En attitydförändring måste ske angående förhållanden.

    Idag verkar sex vara det enda ett förhållande går ut på, och även att det ska funka rent praktiskt.


    Du skriver det som om det är en sanning. Det är det inte, utan det är din reflektion, men som inte behöver stämma överens med hur andra ser på saken. 
    Däremot är sex en viktig pusselbit i en kärleksrelation. 
  • Anonym (nja)
    Carolatom07 skrev 2023-03-02 21:09:12 följande:

    Rättelse: Ser att mitt inlägg blev konstigt. Menar att idag verkar kärleken till personen satt på undantag till förmån för den rent sexuella njutningen.


    Fast jag vidhåller att det är en idé du tänker, inte att det är så. Jag har levt rätt länge och min upplevelse är att båda delar finns det utrymme för i en relation. 
  • Anonym (nja)
    Carolatom07 skrev 2023-03-03 13:36:57 följande:
    Jag blir också lite kluven över att kvinnor ofta säger att de inte gillar sexfixerade män eller män "som bara tänker med kuken", men samtidigt tycker att kelande, pussande och gosande självklart ska leda till sex. Varför kan man inte ha det mysigt utan att nödvändigtvis kåta upp varandra?
    Men det här stämmer inte. De flesta kvinnor säger ju exakt så: man VILL kunna kramas, gosse utan att det leder till sex. 
    Var får du det ifrån att kvinnor menar att det självklart ska leda till sex? Det brukar vara män som beter sig så i störst utsträckning. 
Svar på tråden En attitydförändring måste ske angående förhållanden.