• Anonym (Signa­tur)
    Tue 7 Mar 2023 10:30
    24185 visningar
    217 svar
    -1 +3
    217
    24185

    Vad vinner folk på all denna pajkastning egentligen?

    Jag har sett att det är vanligt att just män förlöjligas och förminskas när det handlar om relationer och sex.
    Många som vill mästra och som vet bäst. Om mannen uttrycker att han är ledsen över nåt, visar lite svaghet och osäkerhet, då är han är en tacksam slagpåse.
    Jag har sett samma irl också, att kvinnor ofta saknar empati för män och saknar förståelse för mäns känslor.

  • Anonym (Signa­tur)
    Tue 7 Mar 2023 10:56
    #9
    Fröken Allvar skrev 2023-03-07 10:53:21 följande:
    Det ligger nog saker bakom som bara den som gör så kan förstå helt och hållet. Nu är det lyckligtvis säkert en vecka sedan jag blev påhoppad av samma två personer, och jag har själv väldigt svårt för dessa två efter hur de betett sig. Man bygger upp någonting som inte finns. Det är synd. Jag upplever ändå att de flesta som är här är övermedelintresserade av att diskutera och dela med sig av sina åsikter. Det blir lite förstört av trollen. 
    Det är många som låtsas vara jag också, och hittar på saker som inte stämmer. En del saker är riktigt vidriga. Att jag är pedofil och har utsatt tjejer för övergrepp.
  • Anonym (Signa­tur)
    Tue 7 Mar 2023 12:32
    #16
    -1
    Carolatom07 skrev 2023-03-07 12:28:04 följande:
    Förekommer detta så är det ju fruktansvärt!
    Ja, jag har skrivit om hur det gick till när jag träffade mycket yngre tjej. Det enda fysiska som hände var en kram, på hennes initiativ.
  • Anonym (Signa­tur)
    Wed 8 Mar 2023 07:06
    #33
    Carolatom07 skrev 2023-03-08 05:07:55 följande:
    Ja, jag har uppmärksammat att det verkar vara någon sorts mobbning av just honom. Sedan säger de att han startar trådar där han tjatar om samma saker hela tiden och att det är därför folk ledsnat, men vad vinner man på att vara elak? Vänlighet är väl alltid det som kan få en sämre mående person att må bättre?
    Jag är van vid det här laget, många vill inte höra hur saker verkligen ligger till och slår ifrån sig.
    Jag fick liknande kommentarer redan i min första tråd, så det handlar inte så mycket om att folk tröttnat. Många har problem med just åldersskillnad, män med unga tjejer.

    Jag tycker också att fler kvinnor kunde tänka på vad dom säger till män. Istället för att klanka ner på hans kropp och ifrågasätta hans manlighet så kan man vara snäll och uppmuntrande. Så är jag själv mot kvinnor.
  • Anonym (Signa­tur)
    Wed 8 Mar 2023 07:08
    #34
    Carolatom07 skrev 2023-03-08 05:11:16 följande:
    Jag tror också tyvärr att det är hur människor har "utvecklats" under 2000-talet. Samtidigt som mobbnings-TV har blivit underhållning. Många idag mår sämre och får utlopp för sin ilska, ledsenhet, frustrationer och besvikelser genom att vara taskiga mot andra. Då känner de sig lite bättre för stunden.Tänk vad mycket vi alla skulle vinna på att vara vänliga mot varandra och försöka hjälpa och stötta varandra.
    Det är inget nytt, kvinnor klankade ner på mig och förlöjligade mig redan på 80-talet. På nätet har vi bara ännu en kanal där vi kan kritisera och klanka ner på andra. Tycker mest synd om barn som mår dåligt av att läsa vad andra skriver om dom.
  • Anonym (Signa­tur)
    Wed 8 Mar 2023 07:15
    #35
    Eurydike skrev 2023-03-07 18:56:34 följande:

    Jag upplever att ensamma män och manliga oskulder är en extra utsatt grupp här på forumet. Vissa medlemmar får tummen ner på sina inlägg och elaka kommentarer, endast på grund av att de är oskulder. De blir beskyllda för att söka kontakt med och empati från kvinnor, trots att de bara svarar något helt vardagligt i en tråd. Att de är oskulder har andra användare memorerat från tidigare trådar 🦈


    Ja, det är inte bara på nätet det är så. Det har jag erfarenhet av då jag blev av med oskulden vid 35. Kvinnor är inte alltid så snälla.
  • Anonym (Signa­tur)
    Wed 8 Mar 2023 07:50
    #37
    +1
    Soryu skrev 2023-03-08 07:42:23 följande:

    Jag tror att möjligheten att vara så att säga dubbelt anonym kombinerat med väldigt svag moderering bidrar till den tråkiga tonen på forumet, och jag tycker det är tråkigt, för det är ju många intressanta ämnen som diskuteras här.

    Det verkar också som att just frågor om jämställdhet/könsskillnader osv blir väldigt infekterade här. Det beror väl delvis på att det finns en del män som skyller alla sina misslyckanden på kvinnor (jag pratar inte om dig Kaffedraken, för även om jag tycker du verkar vara ganska bitter på kvinnor så tycker jag inte mig ha sett att du beskyller dem för att du har svårt att träffa någon), men också på att det finns en del kvinnor som verkar ganska bittra över män. Det är tydligt för mig att män och kvinnor bemöts på lite olika sätt vilket ju inte är så konstigt, för så är det ju i samhället i stort, men just här kan det manifesteras på ett sätt som ofta blir till männens nackdel. En del män, däribland vår kära Kaffedrake, vill gärna lyfta den frågan men det leder sällan eller aldrig till någonting positivt. Det verkar vara en fråga som många tycker är angelägen, men som inte går att diskutera här utan att det direkt landar i skyttegravskrig.


    Ja, kvinnor har högre i tak att kunna säga vad som helst till män. Många slår ifrån sig när jag säger det, men så är det.
    Jag skyller inte på kvinnor för att jag aldrig haft ett förhållande. Jag kritiserar kvinnor som beter sig illa mot män. Många kvinnor skulle kunna tänka sig för lite innan dom säger vissa saker till män.

    Ja, bittra kvinnor finns det gott om. Många har skrivit att jag hatar kvinnor så min bitterhet lyser igenom när jag träffar kvinnor.
    När jag varit på dejt med kvinnor så är jag närvarande där och då, och mitt intresse är riktat mot henne. Jag har varit på dejt med kvinnor där de pratade om dumma män de träffat tidigare och ältade gammalt. 
  • Anonym (Signa­tur)
    Wed 8 Mar 2023 08:21
    #44
    +1
    Soryu skrev 2023-03-08 08:11:12 följande:
    Jag håller med om det du skriver i stort, men samtidigt ska vi inte heller glömma att det finns ett gäng rejält bittra och otrevliga män på forumet som verkligen drar sitt strå till stacken vad gäller att sprida dålig stämning. På samma sätt som det kan vara provocerande att höra en del saker om medelålders män när man själv är en medelålders man så måste det ju vara rätt provocerande att som kvinna få höra hur man bara duger om man har ett bmi på 18 och liknande. Jag kan också förstå att man blir provocerad av Kaffedraken, även om jag inte tycker att det rättfärdigar att vara otrevlig. Som det inlägg han skrev ovan. Ingenting av det han skriver är konstigt i sak, men eftersom han skriver mängder av trådar om hur elaka kvinnor är så är det inte särskilt märkligt att vissa blir provocerade av det, och tyvärr kan vissa inte hantera känslan av att bli provocerad på ett mer moget sätt än att då bli elak och uttrycka sig nedsättande.

    Det verkar ju som att diskussioner om t.ex. kön drar till sig de mest bittra och trista personerna från båda sidor så att säga, precis som man också ser i andra mer politiska diskussioner.

    Ett helt annat problem som jag tycker mig se är att så många tror att de vet bäst och inte visar någon ödmjukhet. Det är tydligt i politiska trådar men också i många andra sammanhang. Det finns t.ex. en tråd om vetenskap nu där det är helt uppenbart för mig, som har lång erfarenhet av att jobba med forskning, att somliga inte har någon som helst kunskap om forskning och förståelse för den vetenskapliga processen, men det hindrar dem inte från att uttrycka sig tvärsäkert. När saken gäller ett ämne som man själv råkar kunna lite mer om blir den här tendensen väldigt tydlig, och det är ju inte svårt att förstå att det blir dålig stämning när det finns en massa okunniga men överdrivet självsäkra personer som dessutom ofta är rätt så otrevliga.
    När män kritiserar kvinnor då pratas det om dålig stämning. Och då är detta bara ett diskussionsforum. Tycker det är värre hur många kvinnor beter sig irl mot män, sånt kan ge en dålig stämning.
    Jag ser både här och irl, hur kvinnor har högre i tak att kunna säga vad som helst till män. Det privilegiet vill inte kvinnor bli av med, det är därför män som kritiserar kvinnor angrips så hårt.
  • Anonym (Signa­tur)
    Wed 8 Mar 2023 08:27
    #46
    +2
    Carolatom07 skrev 2023-03-08 08:22:55 följande:
    Det är ju väldigt vanligt att folk anser att deras åsikter är "fakta" och "som det är", även om åsikterna är dåligt underbyggda. Jag har också stött på dessa personer en massa gånger, såväl i sådana här forum som i olika Facebook-grupper, kanske främst i fb-grupperna dock.
    Ja, alla kvinnor har varit med om att gubbar stötte på dom när de var unga. Nu är deras döttrar med om samma. Dom var aldrig attraherade av gubbar, ingen av väninnorna heller. Och dom känner ingen som var attraherade av gubbar. Min egen syster sa att unga tjejer vill ha jämnåriga. Själv så var hon ihop med en 20 år äldre man. Några av hennes tjejkompisar träffade mycket äldre män.
    Men när män är attraherade av unga tjejer, så säger kvinnor att dom inte känner nån som var attraherad av äldre. 
  • Anonym (Signa­tur)
    Wed 8 Mar 2023 08:33
    #47
    Anonym (Signatur) skrev 2023-03-08 08:27:52 följande:
    Ja, alla kvinnor har varit med om att gubbar stötte på dom när de var unga. Nu är deras döttrar med om samma. Dom var aldrig attraherade av gubbar, ingen av väninnorna heller. Och dom känner ingen som var attraherade av gubbar. Min egen syster sa att unga tjejer vill ha jämnåriga. Själv så var hon ihop med en 20 år äldre man. Några av hennes tjejkompisar träffade mycket äldre män.
    Men när män är attraherade av unga tjejer, så säger kvinnor att dom inte känner nån som var attraherad av äldre. 
    Jag har ibland hänvisat till en blogg, kallade sig Blackdragon tidigare, nu Alphamale tror jag. Han påstår att ca 15% av unga tjejer är Type 2 som han kallar det. Tänder på mycket äldre män. Det avfärdas här. Jag vet inte om han har rätt. Jag tycker mycket av det han skriver låter vettigt dock. Kanske att han har fel, att det bara är önsketänkande för oss äldre män.
    Här på FL och även irl, så säger kvinnor att dom inte känner nån som attraherats av äldre män.
Svar på tråden Vad vinner folk på all denna pajkastning egentligen?