Inlägg från: Anonym (Antikrist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Antikrist)

    Jag är de andra kvinnan

    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 02:18:22 följande:
    Jag är de andra kvinnan

    Lever i ständig rädsla att mitt förhållande med mannen jag älskar ska ska bli känt och den bubbla jag lever i en dag kommer att spricka. 

    Har ångest över hur något så underbart och vackert samtidigt skadar oskyldiga.

    År en omoralisk slyna vars brott är att för första gången känna mig älskad och respekterad av en man. 

    Har levt så här i fem år nu och idag bestämde jag mig för att ta avsked av min älskade. Han blev såklart lessen och upprörd men förstod också varför.

    Jag vill ju ha egen familj inte parasitera på andras. 

    Känner mig så fruktansvärt ensam och olycklig och tvivlar på att jag kommer hatt hitta kärlek igen. Kommer nog att bli en bitter gammal kärring med en massa katter. 

    Finns det fler som varit i min situation? Hur har det gått för er


    Respekt var det ja, vet inte om det är respekt mot dig att ha dig som reservkvinna. Men sliskiga män är bra på att övertala kvinnorna att det är så...
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 14:28:46 följande:
    Hur har du det idag?. Lever du i ett nytt förhållande?  Själv är jag väldigt fundersam på om jag någonsin kommer att vilja binda mig.
    Håll dig ifrån förhållanden permanent, världen behöver inte omoraliska tanter som särar till höger och vänster... sen dessutom försvarar sitt svinga beteende
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (Fröken bitter) skrev 2023-03-17 15:16:42 följande:
    Anonym (Antikrist) skrev 2023-03-17 14:56:25 följande:
    Håll dig ifrån förhållanden permanent, världen behöver inte omoraliska tanter som särar till höger och vänster... sen dessutom försvarar sitt svinga beteende

    Att vara/varit älskarinna betyder inte att man särar till höger och vänster.  Innan jag träffade min fd (gifte mannen) så hade jag legat med en kille. En gång. Så jag är 30+ och har legat med 2. Jag är alltså väldigt pryd jämfört med de flesta andra.
    Men du särade för en upptagen, är du för inkompetent att hitta en som INTE var upptagen? Du är medveten att 99 gånger av 100 så kommer du att bli behandlad exakt så som du behandlar den upptagnes partner.
    Kanske sådant du tänder på förvisso, den där förbjudna spänningen som alla otrogna hyllar.

    Men med stor sannolikhet om ni får den upptagen så kommer denne göra samma sak mot er för nästa som särar, tids nog.

    Har aldrig förstått hur någon med intelligens kan gå med på något sådant här om man inte vill folk illa eller har ett självskadebeteende.
  • Anonym (Antikrist)
    ClumsySmurf skrev 2023-03-17 16:21:50 följande:
    TS har redan frivilligt delat mannen i 5+ år, vad är problemet med att fortsätta bli behandlad som hon velat?
    Med en ny älskarinna kan båda stå kvar på ruta ett och utvecklas tillsammans.
    Jo många som är otrogna intalar sig att de själva skulle acceptera detta men när de själva blir blåsta så kommer det dyka upp 14 nya böltrådar om exakt samma sak som de utsatte den upptagnes partner för.

    När jakten och spänningen med det förbjudna finns där är det roligt, inte lika roligt när man är den som blir  låst med något man själv ansåg vara rätt och riktigt.
    Har en bekant som gjorde ungefär så, valde att vara extrafittan jämte, när hon väl fick mannen och han senare hade en ny extrafitta jämte så bölade hon och svor för han var ett sådant svin som var otrogen.
    Tror det är första och enda gången jag hånskrattat och varit nöjd med det, hade ändå sagt till henne att ge fan i det hon höll på med för hon kommer få igen det till största sannolikheten. Men när fitta tänker åt dem så är det som när fel huvud hos männen tillåts ta beslut, det blir kaos.
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 17:48:42 följande:

    Nu har vi hamnat långt ifrån vad tråden handlade om! Det är ingen diskussion om otrohet är rätt eller fel! Självklart är det fel! Har inte påstått annat! Så varför uppehålla sig vid detta? 

    Ni som enbart uppehåller er vid detta kan väl starta en egen tråd och ösa ur er hur omoraliskt det är. Jag är inte intresserad.

    Jag vill diskutera med medsystrar/-män som liksom jag av olika anledningar valt att leva i den här typen av relation och som avslutat för att förhoppningsvis hitta kärleken i en "normal relation"


    Är du förvånad över reaktionerna?
    Du påstår att du tycker otrohet är fel men samtidigt inte eftersom han utvecklades av det...
    Du försvarar ert svineri med tramsiga saker som borde ge en rätt att kicka livmodern ur personen.
    Ja, jag har blivit bedragen av 3st och de ska vara glada att jag sansade mig för motparten skulle jag lätt skadat oerhört mycket, och det hade varit rätt för jag hade definitivt utvecklats av det.
  • Anonym (Antikrist)

    Inte mer än att jag utsatts 3 gånger för det där med att min partner hade en jämte.
    Mest komiska var att (senaste) båda två trodde att jag aldrig skulle få reda på deras förehavanden. Dock så hade partnern glömt att det fanns en kameradörrklocka som reagerar på kända och okända ansikten. När jag sitter på jobb så reagerar kameran på att det kommer ett känt ansikte som dessutom avlarmar och går in, kort efter det kommer en okänd person (enligt kameran) och denna går också in. Vet inte vad som händer inne i huset men kameran noterar att det kommer ytterligare rörelse utanför dörren. Slår ett öga och ser då två personer står och råhånglar för att sen regelrätt sätta på varandra.
    Intressanta här är vad som sas mellan dem, både min partner och den andre verkade gå igång på att förnedra mig och de berättade flera gånger att "tänk om X visste om detta" osv.

    Konfronterar partnern som blånekar, inte förrän jag visar filmen som dörren tog kommer sanningen fram.

    Det är 3 olik ja partner som gjort sådant här skit, en av dem ångrade sig och ville gå tillbaka men det tåget hade avgått för länge sedan.

    Så om jag tolkar detta så verkar den andre personen göra exakt vad som helst för att tillfredsställa sitt skrevkli utan minsta tanke på konsekvenser. Ungefär så tror jag att den andra kvinnan också tänker, bara de får sitt är de beredda att förstöra allt.

    Så jag har oerhört svårt att se något förmildrande i en sådan situation.

  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 19:43:40 följande:
    Jag svarar bara på hur jag tror att jag skulle reagera eftersom jag känner mig själv så väl att jag vet att jag alltid söker orsaker hos mig själv. 

    Förstår att du njuter av att häva ur dig hat så frågar jag dig Vad får du ut av det? Får det dig att känna dig bättre till mods?

    Vad jag vet har varken jag eller min fd.partner gjort någonting som skadat dig, så varför dessa utbrott?
    Vem vet du och ditt kön kommer kanske försöka ta dig in här också.
    Om jag är hatisk mot otrogna så är det nog en underdrift.
    En av de som provade min dåvarande partner fick lära sig den hårda vägen och det var värt varenda krona jag fick betala i tandläkarkostnad.

    Det du gör här är att försköna svineriet och vill ha medhåll från andra svin.
    Försöker du inspirera den yngre generationen att det beteendet är ok?
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (S-G) skrev 2023-03-17 20:10:05 följande:

    Varför inte om allt var så perfekt utöver detaljen att han var upptagen?


    Tror hon njöt av att frugan gick hemma ovetandes, att det var hon som fick satsen i sig och inte frugan. Med frugan ur bilden blir det inte lika roligt längre och hon lär leta ny upptagen man att sabotera för.
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 20:11:06 följande:
    Jag skulle inte rekommendera att du går in i en relation med honom förrän han rett ut sin relation. Det är hans ansvar att göra detta. 

    I mitt fall var det många enskilda orsaker till att vi gjorde som vi gjorde, Han har ett bra jobb i sin fru´s pappas företag. mm

    Du ska absolut inte ta kontakt med hans flickvän
    Fast främst den härliga känslan att bli påsatt av någons man, rätt vidrigt att du ens påtalar att han har ett bra jobb i sin FRUS fars företag.
    Märker du hur störd du ser ut att vara?

    Luktar fett troll om dig...
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-19 22:35:56 följande:
    Tror inte att jag eller mina medsystrar har något att säga till männens bedragna fruar. 
    Vad ska jag säga ?  Ska jag be om ursäkt? Vad menar du att jag ska göra`?

    Ärligt talat tror jag inte att vi har något att säga varandra
    Kanske bara att ni är vidriga parasiter som inte klarar ett förhållande på egen hand?
Svar på tråden Jag är de andra kvinnan