Inlägg från: FulFörDig |Visa alla inlägg
  • FulFörDig

    Klä sig efter sin ålder?

    Um Hamza skrev 2023-03-18 12:22:43 följande:
    Klä sig efter sin ålder?

    Just fyllt 40 och undrar om jag fortfarande kan handla det jag gillar bland trenderna, brukar handla på typ Nelly och Zalando. Eller är det nu man ska gå till Kappahl? Jag har så dålig koll, vill inte se ut som nån ängslig medelålders som försöker hänga med men hamnar fel. Samtidigt är inte det damiga riktigt min stil, jag kan gilla detaljer men har svårt för det hela vägen ut. Tänker mig att det mer handlar om stil än ålder, att vissa blir damer redan när de är 20. Men vad menas när man säger klä sig efter ålder? Stilen? Eller hur mycket hud man visar? 


    Klä dig i det du gillar och trivs i 
    Allt annat känns ängsligt 
  • FulFörDig
    Fröken Allvar skrev 2023-03-18 15:30:48 följande:

    Det finns de som är snygga i second hand och de som är snygga i Kappahl. Det finns de som har hur dyra kläder som helst och ändå inte har stil, och det finns de som både har råd med dyrt och har stil. 
    Den vanliga stilen nu 2023 för 40+ upp till 50 är långt färgat hår, gelenaglar, fillers, salongsögonbryn och lätt make up. Stark färg på läpparna är ute igen för kvinnor. Om du vill ta ut svängarna kommer människor att tänka på en dragqueen. Vad gäller kläder så är du ganska fri så länge det är feminint. Feminint är vad som de flesta 40+ satsar på, alltså klack, kjol/klänning och sådant som män gillar.


    Varför ska man klä sig som män gillar? 


     

Svar på tråden Klä sig efter sin ålder?