• Anonym (Man)

    Hur kan folk som lever i förhållanden må så dåligt? Det är väl jobbigare att vara ensam?

    Anonym (Vad menas) skrev 2023-03-18 16:44:10 följande:
    Kan du förklara på vilket sätt män kämpar hårdare än kvinnor? För jag hoppas att du inte menar att spammande på dejtingappar är att kämpa?

    Statistiken visar att det är svårare för många män att hitta en partner då dessa män anses oattraktiva av någon anledning. Exempelvis arbetslöshet är en sådan faktor. En arbetslös man har mycket svårare att hitta en partner än en arbetslös kvinna.


    De som spammar i dejtingapparna är en grupp män som inte är representativa för alla män eller ens för alla i dejtingapparna. Dessa män skriver till så många som möjligt för att få napp. Så gör inte alla män.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Vad menas) skrev 2023-03-18 20:57:52 följande:
    Ser fortfarande inte att de kämpar hårdare för att få förhållanden. Att man ska skaffa sig en utbildning och jobb är väl grundläggande för oss alla. Att se till att man inte är arbetslös ser jag inte som att "kämpa för att få ett förhållande". Eller kämpar de när de duschar och rakar sig också? När de tar på sig rena kläder?

    Börjar bli otroligt trött på det här tjatet.

    Att skaffa utbildning och jobb gäller både män och kvinnor. Skillnaden är att det är mycket lättare för en kvinna utan utbildning och jobb att hitta en man än tvärtom.


    Min sambo har för övrigt varken utbildning eller jobb. Det är många som drabbas av olika livsöden som gör att de hamnar där...

  • Anonym (Man)

    Av olika anledningar kan man utveckla förakt, ilska, hat och andra negativa känslor mot den man lever med. Då blir relationen en belastning. Det viktigaste är att man själv lär sig att bryta dessa negativa tankemönster. Men många lever kvar i relationen av praktiska skäl utan att göra något åt tankemönstren. 

Svar på tråden Hur kan folk som lever i förhållanden må så dåligt? Det är väl jobbigare att vara ensam?