Inlägg från: Anonym (Bgbf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bgbf)

    Psykiatrin

    Säg att du har massor med ångest, men inte vilken sorts medicin rakt ut och mängden för det bestämmer läkaren själv såklart. Det låter ju bara dumt annars.

  • Anonym (Bgbf)

    Men du borde kunna få något för din ångest. Fast att säga så blir ju bara konstigt, vilken sort och mängd. Då indrar man ju lite om du redan provat det på andra sätt? Eller hur du känner till medicinerna ens och mängden. Har du provat självmant eller? 

  • Anonym (Bgbf)

    För hur vet du annars hur många du behöver ? Skumt 

  • Anonym (Bgbf)
    Anonym (U) skrev 2023-03-18 21:01:11 följande:

    Jag har läst mycket om olika mediciner och stensolid verkar ge mycket effekt

    Jag äter antidepressiva och en till medicin. Men det är inte tillräckligt när saker händer som triggar ångesten 


    Okej men prata om din läkare om det. Jag har stesolid. Haft dem i flera år. Men det är inget man kan ta varje dag utan bara när man absolut måste. Helst aldrig. Bästa vore om du kan prova icke narkotikaklassad medicin först som tex Atarqx eller Lergigan. De brukar börja med dem ändå. Så var det inte för mkt så inte säkert det blir så för dig heller men, man brukar oftast försöka med det först. 


    Terapi vore bra iallafall.


    Men hur äter du? Tränar du något? 

  • Anonym (Bgbf)

    Har du ocd? Isåfall kan du fundera på om dina besvär kom plötsligt för då kanske du haft/har PANS/PANDAS, dvs uppkommen ångest oxh tvång av tidigare infektioner som tex halsfluss. Det hade jag nämligen. Inga antidepressiva hjälpte därför .

  • Anonym (Bgbf)
    Anonym (Matilda) skrev 2023-03-18 21:46:16 följande:
    Det finns jättebra mediciner som tar bort ångest så det där är bara skitsnack. Men det är nästan omöjligt att få utskrivet. 
    Jaså vilka då? tex
  • Anonym (Bgbf)

    Har själc gått i psykiatrin i 15 år så det där vore intressant  sa ny att vet. Enda som funkade för mig var Ipren. Just för pandas.

Svar på tråden Psykiatrin