• Anonym (Grönt­)
    Sun 19 Mar 2023 09:53
    2611 visningar
    20 svar
    20
    2611

    Jag kan inte lita på min pojkvän. Vill ha tips!

    Testa att bara säga ok. Att du till 100% litar på det han säger. Inte ifrågasätta osv. Svartsjuka är ju ett problem som ligger hos dig och din osäkerhet. Vad är du osäker på? Att du inte duger? 

    Finns ett bra talspråk. Om du inte älskar dig själv kan du inte fullt ut älska någon annan. 

    För vet du vad, du kan aldrig styra en människa. Att styra någon är inte kärlek, det är motsatsen till det. Om du på riktigt älskar honom så låt honom få vara "fri". Det tär på honom, dig och erat förhållande att du känner dig osäker och lägger skulden på honom. Mycket orättvist. 

    Du vill väl att han ska svara glad. Man blir inte glad efter en lång arbetsdag och komma hem till någon som direkt ifrågasätter varför man inte svarade inom 10 min på meddelandet. Kanske hade ett jobbigt samtal med chefen, någon kompis eller familjemedlem. Det sista man behöver är mer skit. Just där och då behövs en kram, kyss och stöttade ord. Det gör dig glad och honom. 

    Visst! Skulle det vara att han faktiskt träffa någon bakom din rygg och ljuger. Hur tror du han skulle reagera om du möter honom med kärlek istället för ilska? Han skulle få dåligt samvete men du mår bra. 

    Älska dig själv, ditt jag, din kropp, dina presentationer (jobb eller fritid). 

  • Anonym (Grönt­)
    Sun 19 Mar 2023 10:00
    #9
    567890 skrev 2023-03-19 09:57:14 följande:

    Om du som person är sargad av svek så passar det nog illa att vara tillsammans med någon som redan har svikit dig genom att vara otrogen. Han har visat att du inte kan lita på honom och oavsett hur mycket information du får av honom kommer han alltid att kunna gå bakom din rygg om han vill (två telefoner, vänner som ljuger mm).

    Jag skulle faktiskt överväga att bryta upp och avvakta förhållande tills du är starkare som person, dessutom försöka hitta någon som inte har det i sig att vänstra...


    Läs igen, har ALDRIG varit otrogen. Enligt TS verkan kille snäll och gullig som står ut med henne. 
Svar på tråden Jag kan inte lita på min pojkvän. Vill ha tips!