Inlägg från: Anonym (Tänk till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänk till)

    Sluta dömma

    Följt flera trådar om otrohet samt skrivit några själv. Blir både ledsen och arg då det finns människor här inne som både hotar och kränker trådskaparen. Vad ger er rätten? Förstår att det kan upplevas som att man tar någon annans person och självfallet får man ha åsikter. Men att hota? Varför? Vad vinner du på det? Har du själv blivit utsatt och det brister för dig? 
    Jag har skrivit och bett om råd ibland, men blivit så kränkt att det inte går att läsa vidare. Och samtidigt så arg. Att ha en relation med någon som är upptagen är inget man just söker. Kanske den otrogne ljugit om sin relations status för dig och att det är för sent att avsluta pga känslor. Kanske du är medveten men inte vill annat än vara med personen. Pga känslor. Vi är också människor. Allt är inte svart eller vitt. 

  • Svar på tråden Sluta dömma
  • Anonym (Tänk till)
    Anonym (Dråhe) skrev 2023-03-24 10:21:34 följande:

    Buhu. En homewrecker som dragit på sig offerkoftan. Vilken skräll. Nej, det är inte synd om dig/er. Ja, du/nl förtjänar all skit du/ni får. 


    Just en sån person jag menar...
  • Anonym (Tänk till)

    Oj oj vad ämnet retar upp. 
    Och till "Jaha", nix är inte fd älskarinna som skrev en annan tråd om otrohet. Men väldigt illa att hota personen! Kanske ni som blivit utsatta för otrohet bör titta på er själva. Vad hos er gör att den du lever med är otrogen mot dig??

  • Anonym (Tänk till)

    Tänk vad denna tråd jag skrev har gått överstyr. Har ni inget bättre för er...

  • Anonym (Tänk till)
    Anonym (jaha) skrev 2023-03-27 18:59:29 följande:
    Säger personen som skriver en tråd för att hon inte fick de svar hon önskat sig i sin tidigare tråd  // Drömmer

    Självinsikt är inte din grej va?
    Jag är inte samma person. Dock vart jag illa berörd över hur den kvinnan blev behandlad. Och även jag själv har blivit dåligt bemött här inne. Det är ni som hoppar på och kränker. Gick tom så långt att hon anmälde vissa användare. Väldigt tråkigt att det ska behövas.
  • Anonym (Tänk till)
    Aviga skrev 2023-03-27 19:12:40 följande:
    Vore intressant att se dig starta en tråd. Har du gjort det någon gång och i så fall vilken? 
    Har du blivit behandlad som du behandlar TS?

    Självinsikt!!
    Tack!
Svar på tråden Sluta dömma