• Mandel

    Sluta dömma

    Min åsikt i dessa fall är att den som bär ansvaret är den som medvetet är otrogen, inte den som den är otrogen med. Hur ska den som jag skaffar som kk eller börjar dejta för ev seriöst förhållande framöver veta om jag är upptagen eller ej?
    Och varför ska den "nye/nya" behöva lämna om personen verkligen är förälskad och känner att detta är personen i ens liv?

    Jag var tidigare gift med en arbetsnarkoman - ja han jobbade verkligen, så jag hade lätt kunnat vara otrogen och inlett en relation med någon för att ha som back-up när jag väl sedan skilde mig, men nu gjorde jag inte det. 


    Och jag är även av åsikten att minst 95% av de som är otrogna är det för att den relation de lever i inte är helt ok av en eller annan anledning. Om det är en tillfällig svacka eller ej låter jag vara osagt.

    Tycker även att folk är så sippa kring detta med sex. Äktenskapet med just 2-samhet är instiftat av religionen, men skulle idag lika gärna bara vara ett vanligt "affärsavtal" där hur många parter som helst får signera och ärva varandra osv. 


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
Svar på tråden Sluta dömma