• Tecum

    Hur ofta tafsar du på din fru?

    Tja, om inte varje dag så i alla fall flera gånger i veckan. Kupar händerna runt brösten bakifrån, puss i nacken, stryker över rumpan, smeker låren när vi sitter bredvid varann framför TV:n. Som sagt med hennes medgivande, så några händer i trosorna blir det inte då.

    Om jag passerar henne när hon är lättklädd eller håller på att klä sig utan att röra henne undrar hon vad som är fel...

  • Tecum
    Anonym (Bimba) skrev 2023-04-01 09:04:26 följande:

    Att tafsa är per definition att vidröra någon på ett ovälkommet, oönskat närgånget sätt. Så gör man inte mot någon man älskar och respekterar. 


    Att kramas, smeka och ha fysisk närhet är något helt annat. 


    Trådstarten blir konstig då frågan är: hur ofta begår du övergrepp mot din partner. Förhoppningsvis är svaret: aldrig. 


    Men TS skriver tydligt att allt sker med hennes medgivande. Det är ett typiskt exempel på samtycke, hur kan du då få det till ett övergrepp?
    Tror att du och andre kvinnor hänger upp sig på det (troligen skämtsamma) ordvalet "tafsa" och "greppa" istället för att se det som en fin relation där bägge fortfarande tänder på varann fysiskt. Istället för att skälla borde ni gratulera till deras levande och nära förhållande. Tänk "kel och närhet" istället för övergrepp!

    De kvinnor som inte tål mannens beröring i vardagen trots hans fråga om samtycke borde separera snarast, för bägges skull.
  • Tecum
    Anonym (Bimba) skrev 2023-04-01 21:31:53 följande:

    Ordet tafsa betyder just ovälkommen beröring. Så att ts använder det ordet tyder på att han inte riktigt förstår begreppet. Kel och närhet är inte ens i närheten av tafsande. 


     


    Det stämmer, men i en etablerad relation där man känner varann väl kan man leka med ord och begrepp utan att de behöver betyda exakt det de officiellt står för. Vi vet inte hur TS tolkar "tafsa" utan att fråga hans fru. Eftersom han inte dykt upp i tråden igen tyder det på att han bara ville provocera.
Svar på tråden Hur ofta tafsar du på din fru?