Inlägg från: Anonym (Irriterande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Irriterande)

    Hur ofta tafsar du på din fru?

    Det är ett irriterande beteende, men ännu mer irriterande när man säger till och han lägger av med det. Skammen i att behöva säga jag saknar när du spontant tafsar på mig, jag vet att jag sa till dig att lägga av men kan du inte börja göra det igen är rätt stor och man känner sig som en idiot som ber om att bli antastad.

  • Anonym (Irriterande)
    Anonym (So) skrev 2023-03-31 23:16:06 följande:
    Hmm bara en reflektion. Om det inte är önskvärt att ha fysisk kontakt med sin partner- bör man inte då överväga att lämna? Om ens partner väcker obehag, då är ju relationen så gott som dödsdömd. 

    Har jag fel?
    Kärlek, vänskap och attraktion kommer oftast i ett paket när man träffar sin partner, så man tror först att det är en och samma känsla. Så när attraktionen dör, men de andra bitarna finns kvar så är man inte redo att släppa sin partner, eftersom kärleken till honom är lika stark trots att attraktionen dött. Utan då hoppas man att attraktionen kommer tillbaks eller hoppas att han är ändå ganska lycklig i relationen trots sexlösheten.

    Så det är betydligt mer komplext än "Vill du inte ha sex med honom? Då älskar du honom inte längre!" Eller den lika dumma: "Varför låter du honom inte ha sex med andra då när du inte vill ha sex med honom?" Eeeeh för att hon älskar honom, vill behålla honom och tanken på honom med en annan kvinna gör henne väldigt ledsen och svartsjuk?
Svar på tråden Hur ofta tafsar du på din fru?