Inlägg från: Anonym (Spyr på torskrens) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Spyr på torskrens)

  Varför köper människor sex?

  Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:32:39 följande:
  Det har jag inte, jag har inte nämnt något om vad jag anser om torskar
  "sparar tid och energi". Låter faktiskt ganska uppmuntrande från dig. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 14:44:37 följande:
  Fast du är ju rätt skev i ditt resonemang. Personligen så skulle jag hellre runda av en kuk eller pulla fitta på en kvinna än att massera vederbörande. Som M skrev... fötter är det äckligaste som finns.

  Tror faktiskt inte en massage som ger happy ending i form av avrunkning bryr sig om kunden stönar av att hon runkar en kuk eller ger en ryggmassage... massage är ju massage.
  Nej, inte om massagen handlar om att röra vid en otäck torsk och hans oattraktiva kön. 

  Ja, men det beror på att du är man och manliga prostituerade omges inte av samma stigma som kvinnlig. Där är det mer skambelagt att köpa sex, just eftersom det skadar kvinnor.

  Nej, mitt resonemang här är inte mer skevt än någon annan kvinnas. Du visar bara återigen att du verkligen inte förstår kvinnlig sexualitet då du bara utgår från din egen manliga hela tiden. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:45:44 följande:
  All utnyttjande är väl negativt, det är väl en självklarhet, men det var ju inte poängen i just det jag skrev
  Nej, allt utnyttjande är inte negativt. Folk som jobbar och får skälig lön ses inte som nåt negativt. 

  Vad var din poäng då? Att bara komma in och uppge skältill varför män köper sex? Ingen personlig agenda om att skapa förståelse för torskar eller framställa dem som hyvens? 

  Det är sånt som trådar likt denna ofta urartar i enligt min erfarenhet. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:52:20 följande:
  Det är ett skäl till att vissa köper sex, har inget med uppmuntra att göra, utan ett exempel på svar på frågan tråden handlar om, är att dessa vissa vill inte lägga tid och energi att tex ragga upp någon, eller få komplikationer efteråt, med tex kärlekstrassel, sådana saker. De vill bara ha sex snabbt och enkelt, sen bli lämnade ifred. Det är alltså enklare och smidigare att bara betala någon istället.
  Ja, det är enkelt för torskar att köpa sex eftersom de är egotrippade och har empatibrist. Men ok. Om du inte har nån agenda som talar i favör för torskarna så är det väl bara bra. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 15:02:15 följande:
  Ja det är så många människor fungerar. Man vill ha det enkelt och bekvämt själv sen bryr man sig inte så mycket om att någon annan får betala priset. De flesta svenskar är sådana.
  Inte i den mån att de fördärvar en människas kropp och sinne genom att sexuellt ofreda. Återigen så är det inte samma sak att utnyttja någon sexuellt jämfört med att ex. bli utnyttjad ekonomiskt vilket de flesta med ett arbete blir. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 15:00:38 följande:
  Fast om det är skäligt så är det inget utnyttjande.

  Ja precis, jag svara på frågan som tråden handlar om utan någon agenda.
  Jo, det är ett sorts utnyttjande. Den arbetande blir utnyttjad för sin arbetskraft, samtidigt som hen får lön. Både arbetare och arbetsgivare utnyttjar varandra.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 15:03:51 följande:
  Jag kan ge hur många exempel som helst på missnöjda människor som enligt alla fackliga avtal har en skälig lön för sina arbeten där de anser att deras situation är negativ. Hur många sjukskrivna arbetare har vi inte bara i Sverige vars symptom är precis lika illa som de som får diagnosen PST? En diagnos många prostituerade har fått, likväl som krigsoffer. 

  Men bara för debattens skull vad skulle skälig lön för en avrunkning vara? Rätt ironiskt att du väljer att koppla mängden pengar till att jobbet blir positivt. 
  Fortfarande inte jämförbart med att få en kroppsdel uppkörd i kroppen eller i handen av vilt främmande torskar vilket också är högst sexuellt. Utom möjligen krigsoffer då eftersom även såna upplevelser skapar trauman. 

  Jag kan inte svara på den sista frågan då jag är emot sexköp och för sexköpslagen. 

  Nej, jag gör ingen sådan koppling alls. Jag är emot sexköp som sagt. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (P) skrev 2024-04-01 15:06:03 följande:
  Du förstår väl att man kan försöka förstå varför folk gör olika val utan att man faktiskt försvarar själva saken i sig? Eller vad säger jag, du argumenterar som en pubertal 14-åring som fått mobilförbud, tror inte du har förmågan att förstå det.

  Sen är det dina extrema känsloutbrott som får tråden att urarta om något.

  Detta är allt jag skriver till dig, med de avslutande orden att: Skärp dig och argumentera som en vuxen person.
  Ja, men enligt min erfarenhet är det också ganska vanligt att det kommer in just torskar som ska försvara sitt grisiga beteende. 

  Nej, det har jag verkligen inte gjort. Och det där med känsloutbrott är bara en halmgubbe och ett klassiskt förminskande du drar till med. Jag är varken mer eller mindre känslostyrd än du eller övriga fånar härinne. 

  Jag argumenterar redan som en vuxen person med vuxen empati. DU borde ta på dig läsglasögonen istället eller lär dig att tolka text lite bättre. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Mx) skrev 2024-04-01 15:09:05 följande:
  Inte nödvändigtvis. Vissa hanterar det bättre  än andra. Det finns nog män som i princip blir tvingade av värvning till armen som inte nödvändigtvis mår bra av det heller. Det finns nog barnarbetare som inte nödvändigtvis mår bra av det heller osv osv
  Har aldrig sagt att någon mår bra av de där sakerna heller. Att kunna hantera något innebär inte att man mår bra av det. Ingen mår bra av att utnyttjas sexuellt, ingen kvinna åtminstone. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 15:11:43 följande:
  De fördärvar ändå, och det där om att avgöra mån är fortfarande inte upp till dig. Oavsett så är det alltid någonting illa att utnyttja utsatta människor, och poängen var att svenskar i allmänhet inte bryr sig, det är alltid de egna behoven och nöjen som går först.
  Återigen så jämför du billig arbetskraft med sexuellt utnyttjande intrång i en kvinnas allra mest intima kroppsdel och detta är bara så snett som det kan bli. Du förstår helt enkelt inte. Empatibrist. 
Svar på tråden Varför köper människor sex?