Inlägg från: Anonym (Spyr på torskrens) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Spyr på torskrens)

  Varför köper människor sex?

  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 15:33:00 följande:
  Men sexköp sker ju överallt hela tiden. Det finns inte en endaste sexakt som sker utan att den är köpt. Antingen så byter pengar ägare eller tjänster. Med tjänster så inkluderar jag manipulation också. I alla äktenskap så handlas det sex hela tiden. 

  Du är emot sexköp, innebär det att du avhåller dig från sex? Om inte så säljer även du sex.

  Är du heterosexuell och ihop med en man så har du sex med honom därför att han är på ett sätt mot dig som gör att du vill ligga med honom. Han är romantisk,  köper hem blommor ibland, ger dig kanske komplimanger,  är dig tillmötesgående i vad du vill få gjort hemma. Suckar kanske ibland när du ber om att ett nytt växthus ska monteras, men han gör det för att han får tillgång till din fitta...Du har just sålt sex när din man skruvar ihop det där växthuset. 

  Prova att sluta ge tillgång till fittan så ska du se att äktenskapet tar slut tids nog... ingen man vill jobba gratis.
  Håller verkligen inte med dig om sexköp inom äktenskap. Det där trötta ickeargumentet har jag hört till leda och förstår numera att det bara är ett billigt sätt för torskar att projicera sitt eget ruttna beteende på andra.

  Möjligen att transaktioner pågår mellan importerade fruar och deras torskar till makar eller mellan rika män och golddigger-horor men dessa utgör alla en minoritet av folket.

  I vanliga äktenskap har man sex med varann av egen lust och fri vilja för det mesta. Iallafall i ett sunt förhållande. 

  Nej, i en sund relation har kvinnor sex för att de attraheras sexuellt av mannen. Jag attraheras inte av att män bjuder på saker. Jag attraheras av deras genuina omtanke.
  En man som bara bjuder för att han tror han ska få pippa är ingen attraktiv man, inte det minsta. Män som tänker på det sättet i transaktioner har en dålig kvinnosyn. Kvinnor byter inte ut sin sexualitet mot saker. De har sex för att de blir attraherade av en fin personlighet eller ett fint yttre. 

  Jag ger inte "tillgång" till någonting och det heter underliv. Sluta vara vulgär. Apropå att tala som en omogen fjortis.

  Nej, jag har inte sålt någonting. Du är sjuk i huvudet som har en sån skev syn på kvinnlig sexualitet. Vidrigt.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 15:46:51 följande:
  Nej, den enda som nämner kvinnor är du.
  Spela roll vilket kön som åsyftades. Du pratar om sexuellt utnyttjande i samma mening som att folk utnyttjar varann ekonomiskt vilket alla gör som jobbar. Lite lustigt hur du inte begriper hur absurt detta är. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 16:00:30 följande:
  Klart du inte håller med mig, du är kvinna.

  I ett sunt förhållande har man sex med varandra av fri vilja. Hur blir ett förhållande sunt?

  Jo genom att man bryr sig om varandra, Du attraheras av att din man är omtänksam. Ja fint, men han är ju omtänksam för att du låter honom få sex. Slutar du ge honom sex så kommer han tids nog sluta vara omtänksam, sluta bry sig om dig, sluta visa sin fina personlighet. Det är en livscykel som bara fungerar så länge affärstransaktionen fungerar. Mannen får sex för att visa sina fina sidor mot en kvinna.

  Slutar den ena Slutar bägge saker... dvs Slutar du ligga med honom Slutar han vara fin mot dig, och vise versa.

  Kalla mig sjuk i huvudet, kalla mig vad du vill. Du vet att jag har rätt, och att du går till personangrepp visar bara att du inte kan argumentera mot de faktum jag presenterar.

  Alla är vi horor.
  Nej som sagt. Du projicerar bara ditt eget sjuka beteende och synsätt på andra. Normala män och kvinnor med en sund syn på sex ser det inte som en handelsvara. Riktigt vidrig, misogyn uppfattning du har. Man blir nästan illamående av att läsa vad du skriver.

  Sex har man för att båda är naturligt attraherade. Sex är inget jag använder för att belöna någon. Det funkar inte så. 

  Nej, du har så tokfel som du bara kunde ha. Tror knappast en man vill ligga om båda är i olag med varann. Då är det annat som gör att man inte attraheras av varann. Ingen vill ha sex om man är ex. stressad eller ovänner över något. Sex har man när båda känner en naturlig attraktion.

  Jag blir inte intresserad om en man skulle räcka över blommor bara för att i andra sekunden börja tafsa och ha sig. Så gör inte en bra man. En sympatisk man ger gåvor för att han blir genuint glad av att göra sin partner glad. Så funkar ett sunt förhållande. Det handlar INTE om några jäkla transaktioner. Sex har man när lusten faller på och detta kan liksom inte manipuleras fram.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 16:04:25 följande:
  Jag har inte jämfört med kvinnor vilket var vad du påstod att jag gjort. Är det väldigt svårt att angripa vad jag faktiskt skrivit utan att hitta på eget? Tråden handlar om fvarför folk köper sex och poängen jag hade var att folk gör det för att de är som svenskar är mest, de vill ha någonting för eget nöje smidigt och enkelt utan att bry sig så mycket om den som förser dem med tjänsten.
  Du jämförde prostitution med folk i låglöneyrken. Strunt samma vilket kön du tänkte på som sagt. Det är ändå en orimlig jämförelse. 

  Var lite tydligare i dina texter då så behöver man inte försöka tyda dem själv.

  Fast grejen är ju just att om du köper en tröja på H&M så vet du inte varifrån den kommer och kan bara förlita dig på att det är under schyssta arbetsvillkor. Då har man inte medvetet utnyttjat någon utan att bry sig.

  Det går absolut inte att jämföra med en avsiktlig handling som att ofreda och äckla sig på en annan människas kropp när den människan sannolikt inte vill eftersom personen tar betalt och i värsta fall kan vara ett offer för trafficking.

  Vuxna män idag är heller inga dumbommar som inte vet allt detta. De vet också hur omvärlden ser på deras torskande, de är fullt medvetna. 

  Att köpa ett klädesplagg där man inte kan veta ursprunget är nåt helt annat än att kallt utnyttja och göra intrång i någons kropp med en intim akt som sex. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 16:45:50 följande:
  Nej jag har inte nämnt låglöneyrken eller hm utan det hittade du på helt själv precis som vanligt när du svarar mig. Jag har inte jämfört någonting emot varandra det är du som håller på med sånt, försöker värdera andras lidande emot varandra. Och för övrigt så folk bryr sig inte var grejerna kommer ifrån. Det de är intresserade av är att köpa billigt och ha det bra själva. Annars hade den marknaden inte existerat.
  Fast det vet ju inte du, hur folk tänker när de handlar kläder. De flesta handlar på H&M eftersom de troligtvis inte har råd att köpa dyra designmärken. Betyder inte att de godkänner orimliga arbetsförhållanden för det.

  Jo, eftersom du säger att "folk utnyttjar varann" och tidigare nämnt fattiga utsatta arbetare (som möjligen kan jobba för H&M från sina hemländer) i samma mening som prostituerade så gör du en jämförelse och den är inte rimlig nej eftersom det rör sig om olika omständigheter där torsken kallt och medvetet invaderar en annans kropp och ofredar sexuellt. Att beställa en tröja från en lågprisbutik ter sig ganska milt i jämförelse. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 16:31:41 följande:
  Jag kan bara ta mitt eget äktenskap som exempel.  Min hustru ville köpa en gata när vi spelade monopol och kryddade priset med en avsugning utöver priset i spelet.

  Ingen som vill ligga när är osams? Hört talas om "make up sex"?

  Kan inte sex manipuleras fram? Är du så naiv verkligen? Killar världen över manipulerar kvinnor varje dag för att ligga med dem. Det räcker att gå till det lokala vattenhålet en lördagskväll och spana in vilken kille som helst som försöker manipulera till sig sex. Genom att vara trevlig, bjuda på drinkar, ge komplimanger. Är hon tillräckligt snygg och säger bra så kan det tillochmed bli en andra dejt, där någon fortsätter bjuda på mat och dryck, för att få ligga igen. Finns såklart även kvinnor som manipulerar på detta sätt också för att få lite stock en kväll.

  Ett krogragg har oavsett vem som gör vad kostat pengar, varför lägger folk dessa pengar, jo för de hoppas investeringen ska ge dem sex. Chansning ja, men att gå till en prostituerad är ju tyvärr olagligt i detta slitande, så vad ska man göra. Skulle aldrig få för att riskera att åka dit för sexköp iallafall. 

  Tur det finns länder där det är fullt lagligt att köpa en bättre massage.

  Nej du är inte intresserad av en man som räcker över blommor följt av tafsade. Ditt pris är högre än så... helt ok, ett bra ligg är värt mer pengar än en bukett.
  Påhittad historia från dig men om vi skulle ponera att det var sant så tror jag knappast att hon hade haft sex enbart för att ni spelade monopol. Kan absolut inte jämföras med riktig prostitution i någon mån heller.

  Make up sex har man inte som ovänner utan efteråt, när man blivit sams igen. Duuh!

  Nej, jag är inte naiv. Skulle aldrig ligga med någon om han försökte direkt efter nån vänlig gest för så fungerar det inte. Och det finns som sagt gott om normala män som är naturligt givmilda utan att fixera vid sex eller se det hela som en transaktion. De är normala, till skillnad från torskar.

  Kvinnor har inte sex för drinkens skull utan för att mannen troligtvis är snygg och social. Om det hade varit så enkelt som att sex kunde köpas av vanliga kvinnor så hade vi inte haft några incels som förpestade kandet och detta forum. Duuuuh!

  Nej, kvinnor behöver inte manipulera mäns sexualitet då denna är vaken för det mesta ändå.

  Det är helt i sin ordning att riktiga sexköp är olagliga. Sjuka grisar med en torskmentalitet ska inte ha sex. Det går emot naturen.

  Inte tur för kvinnorna som känner sig tvugna till att ligga med vidriga avskrap till torskar för att de är ekonomiskt nödställda. Usch!

  Jag har inget pris eftersom jag inte är prostituerad likt de flesta kvinnor inte är det. Endast torskar lider av den vanföreställningen. Sex har man för att man har sexlust och attraheras sexuellt av en mans utseende och hans personlighet. Precis av samma anledning som män attraheras av kvinnor. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 17:17:47 följande:
  Återigen jag har inte nämnt hm. Och du vet inte hur sexköpare tänker heller, ALLA har en anledning, spelar ingen roll för fortfarande de bryr sig inte inte någon av de, då hade de inte ens tagit risken utan att kolla först, dessa risker är väl kända. Nej det viktigaste och prioriteten är att man själv får vad man vill ha givetvis.

  nej det är du som försöker jämföra och ställa människors lidande emot varandra för att du anser dig ha rätten att bedöma vem som lider värst
  Du nämnde fattiga arbetare och de kan mycket väl jobba för butiker som H&M, detta vet vi inte, och det blir därmed rimligt att jag tar upp just den butiken som exempel.

  Sexköpare vill ha sex. Detta är ett ganska givet svar. Torskar vet att det inte är moraliskt korrekt att utnyttja kvinnor, just eftersom de inte talar öppet om sina sexköp utan försöker dölja sitt torskande. De vet att de gör fel men ändå ofredar de kvinnor. 

  Nej, till skillnad från torskäckel så skulle jag inte köpa något från en butik om jag visste säkert att fattiga arbetare utnyttjades. 

  Du var den som nämnde utsatta grupper i samma mening. Så jo - du gjorde en jämförelse. En mycket skev sådan.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 17:27:00 följande:
  Att du inte nöjer dig med en vänlig gest är uttalat nu fler gånger, jag förstår att ditt pris är högre. En del kvinnor har tillochmed äktenskapet som pris innan de släpper till och när det väl är fullbordat fortsätter fakturan kosta pengar resten av äktenskapet, ända tills mannen inte längre vill logga med henne och tar ut skilsmässa.

  Kvinnor manipulerar män förmodligen i en högre utsträckning än män...

  Precis, incels skulle vara ett ickeproblem om vi kunde ha vettet att ha laglig sexhandel i det här landet. Du har så rätt att det problemet är lättlöst. 

  Gällande sjuka män och biologi så är det nog snarare så att rent naturligt när vi levde som djur så tog de män den kvinna de ville ha, med våld... innan pengarna löste saken gjorde musklerna det.
  Och jag har redan påpekat för dig att jag inte är någon prostituerad då jag attraheras av utseende och personlighet, inte gåvor och materiella ting. Precis såsom män attraheras av kvinnor.

  Äktenskapet innebär kärlek och stabilitet med löfte om att stanna. Detta innebär inte att dessa kvinnor betalar med att ge sex för de vill naturligtvis ha sex med  mannen för att de attraheras av honom och inte som ett utbyte. Hur kan du ens tro något så vidrigt? Sex hör ihop med äktenskap för många och är en kärleksakt, INTE nån förbannad transaktion.

  De behöver inte manipulera till sex iaf då män knappast behöver mjukas upp i det avseendet. Inte kvinnor heller om mannen är attraktiv helt naturligt.

  Fats detta var inte min poäng. Min poäng var att vanliga kvinnor byter inte sex mot drinkar och annat ytligt. Om så vore fallet så hade incelsen inte funnits då de lätt kunnat bjuda på en drink och sen bara ha sex men det funkar inte så förstår du.

  Dumheter. Vi är djur och likt de flesta övriga djur så är det honan som väljer och hanen som blir vald. Att våldta är inget som främjar någon gemenskap i gruppen och på stenåldern var det just viktigt med sammanhållning för att överleva. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Göran.) skrev 2024-04-01 17:32:01 följande:

  jag tycker att det borde kännas konstigt, fel och ynkligt. 


  Det beror så klart på många orsaker. Makt, desperation, vidrig syn på kvinnor..

  jag skulle känna mig usel ock äcklig. 


  Alltsammans är bara en illusion ändå. Kvinnor gör inte sånt här för att de vill utan för att de behöver pengarna. Bra att du känner som du gör. Det visar att du besitter vanlig medmänsklighet.

  Torskar är samhällets bottenskrap och en sådan vill nog ingen anständig man nedvärdera sig själv till att bli. Kvinnor uppskattar män som du, inte några vidriga människohandlare. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 17:58:41 följande:
  Jag tror ingenting, jag vet hur det fungerar. Du har en förvrängd bild av hur verkligheten är, har du någonsin satt en fot på en riktigt bordell? Har du någonsin köpt sex? Jag vet att svaret på bägge frågorna är Nej, ändå tror du dig ha en större kunskap än mig som handlat sex i 3 olika världsdelar.  Jag har sett hur det fungerar first hand. Och du har ingen aning, du har skaffat dig din uppfattning genom vänstervridna reportrars snevridna ögon som skriver artiklar för att främja deras egna agenda.

  För övrigt finns det gott om män som behöver mjukas upp och charmas för att gå till sängs med en kvinna, du har bara inte upplevt det själv. Det är de kvinnor vars män börjat tröttna på att ligga med dem. Män som vars biologi börjat göra dem påmind om att grannkärringen är vackrare.

  Incels är män med dåligt självförtroende,  de klarar inte av det sociala spelet som behövs tillsammans med drinken för att få komma till. Det är män med gott självförtroende som bjuder vanliga kvinnor på en drink och sen får ligga, många gifta kvinnor som faller för charmen av dessa ståliga herrar också varje dag, men det skulle ju aldrig du göra, det förstår jag...

  Gå lite längre fram i historien än stenåldern så kommer du hitta gott om våldtäkter... vikingatiden t.ex.
  Nej, det är DU som fått en helt vrickad bild av verkligheten efter alla dina sexköp. Vanliga kvinnor är inte som dina horor i Amsterdam. Vanliga kvinnor tar nämligen inte betalt för att pippa. 
  Det är du själv som skulle testa att blicka lite utanför din egen tragiska lilla torskbubbla.

  Fast du pratade om sexualitet och kåthet. Detta har män naturligt och behöver inte manipuleras till att känna den. Sen att det finns blyga män som inte vågar ta initiativ är en helt annan femma.

  Exakt. Det är det sociala och mannens personlighet som kvinnor tänder på, inte att de får en drink och sedan skulle byta detta mot sex vilket du först påstod.
  Drinkar är inte nödvändigt alls, annat än för en minoritet av barhoror i Thailand då kanske. 

  Jag ligger inte med promiskuösa män som försöker förföra utan att bry sig om en på riktigt. Sånt finner jag inte sexuellt attraktivt. Kan möjligen finnas vissa lössläppta fruntimmer som attraheras av horaktiga män som ligger rundor. För mig är det nästan lika avtändande som torskeri. 

  Vikingatiden representerar inte vår ursprungliga natur. Det är inte naturligt att våldta, annat än för riktigt störda män. Om det varit naturligt så skulle majoriteten av män våldta även idag och inga lagar upprättats mot det. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 18:14:38 följande:
  Jag nämnde köpa billig inredning och kläder. Tänkte främst på lågprisvaruhusen och det är ingen tvekan om att människor utnyttjas grovt och inte har det schysst det är helt enkelt inte möjligt med de priserna, man vill inte betala för svensktillverkat för det skulle bli alldeles för dyrt att inte utnyttja billig fattig arbetskraft. Oavsett så bryr sig inte folk. De tänker främst på sig själv och att de ska få nya soffkuddar eller doftljus, precis som sex enkelt och bekvämt utan att lägga tid och energi att få normal kontakt med en annan människa. Drivkraften är den egna egoism. Sen om man döljer det eller ej är en annan sak, men poängen kvarstår, svenskar i allmänhet bryr sig inte att någon blir utnyttjad och därför köper de det som de själva vill ha. Jag tänker inte jämföra männisnors lidande mot varandra, det var inte poängen, utan detta handlar om köparna, och deras egoism. Det är det som är svaret på TS fråga.
  Nej, drivkraften är nog snarare pengar eller brist på. Rika människor ses knappast köpa billiga möbler eller klädesplagg då de har råd till bättre saker.

  Sen återigen så är det svårt att veta om ens egna plagg är gjorda under rättvisa förhållanden då det knappast står på etiketten. 
  Det enda man kan göra är att läsa på och undvika ställen som avrekommenderats att handla ifrån, ex. kinesiska företag som Temu och Shein. 

  Och det är fortfarande inte jämförbart med att tränga in i en främmande kropp. Det senare är på en helt annan och mycket mer invaderande nivå vilket de flesta redan förstår. Att beställa något billigt plagg från en lågprisbutik är inte i närheten lika vidrigt som torskar som är låga nog att betala för att utnyttja någon för sex. 

  Du säger att det handlar om egoism men samtidigt är det inte alls på samma nivå av egoism då du åsamkar mer psykisk och fysisk skada genom att äntra en ovillig kropp gentemot att köpa billiga produkter från en underbetald arbetare. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 18:36:11 följande:
  Drivkraften är att man inte vill avstå varan utan prioriterar sina egna behov, att någon blir drabbad och utnyttjad må vara hänt. Som jag sagt hundra gånger nu jag tänker inte jämföra människors lidande på det sättet och ta mig rätten att försöka bedöma vem som lider mer.
  Ändå inte jämförbart då egoismen inte är såpass stark att den påverkar andra människor på samma sätt som i torskars låga beteende. Det krävs en särskild sorts kyla och empatibefriad egoism för att ens kunna ta sig för nåt så vidrigt som att äckla ner och ofreda en annan människas kropp. 

  Och jag upprepar jag också att du redan gjort detta.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-01 21:01:11 följande:
  Och du erkänner att kvinnor inte är naturligt lösaktiga. 
  Så även kvinnor exempelvis med psykiska problem köper inte sex för de har inte samma drift 
  Erkänner? Det är inget brott eller ens nåt negativt att påpeka att kvinnor inte är lösaktiga på samma sätt som vissa män. 

  Vet inte varför du drar in kvinnor med psykiska problem. Kanske om de har ADHD eller EIPS vilka båda tillstånd ställer till det med hormoner, humör och impulskontroll. En minoritet av kvinnor dras med dessa psykiska avvikelser så de räknas ändå inte i helheten. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-01 21:08:40 följande:
  Det är nog lättare att utnyttja någon sexuellt än exempelvis möbeltillverkning.
  Människor har inte en naturlig drift att de exempelvis måste sitta på en stol. 
  Lättare för de män som saknar empati och medkänsla, absolut.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-01 20:55:39 följande:
  Finns personer som köper sex och har förhållanden. 
  Din tolkning varför de köper sex. 
  Ja, män med olyckliga kvinnor eller ovetandes då ingen sund normal kvinna vill vara tillsammans med en äcklig torsk som ofredar kvinnors ovilliga kroppar för pengar. 
  Det är ett faktum att vuxna män som utnyttjar prostituerade för sex har mindre empati. Ingen man som ha medmänsklighet utsätter ovilliga kvinnor för sina egna vidriga kroppar. 
  Torskar är samhällets avskum näst efter mördare och pedofiler och detta vet de om också. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-01 21:21:28 följande:
  Biologin har gjort så att män kan bli påverkade av sina sexdrifter att de gör saker som de inte hade gjort annars 
  Ja, om de har en empatibrist som sagt. De allra flesta män är inte torskar. De vet bättre än så.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-01 21:20:27 följande:
  Det finns män som köper sex som har ett sexmissbruk
  Lösningen ligger inte i att ofreda kvinnor. Således ingen bra ursäkt. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-01 21:19:26 följande:
  Det jag menar är att det är lättare at5 utnyttja någon sexuellt pågrund av hur sex fungerar. 
  Jag vet vad du menade och jag vet också att det endast är lätt för de män som är empatistörda och gränslösa. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 20:37:05 följande:
  Fast det är inte upp till dig att avgöra på vilket sätt det påverkar andra, det är deras upplevelse som räknas inte vad du tycker.

  Nej det har jag inte alls, det är du som försöker jämföra och värdera för andras räkning.
  Handlar inte om något jag bestämmer utan hur verkligheten faktiskt ser ut.

  Sexköp är stigmatiserat av en anledning. Samma skäl till varför torskar inte är öppna med sina vidriga handlingar. De vet innerst inne att det är fel och ytterst få i modern tid uppmuntrar till denna misogyna handling.

  Sen är det liksom allmänt känt att en övervägande majoritet av kvinnor väljer bort detta yrke av en anledning och att de som horar är i behov av pengar, inte sex. 

  Jo, det har du visst gjort eftersom du nämnde flera utsatta grupper i ett och samma svep. Då blir det automatiskt att du jämförde. Hur mycket du än försöker slingra dig med ologiska bortförklaringar.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-01 20:39:45 följande:
  Och fler kvinnor hade köpt sex om de hade haft andra villkor 
  Knappast då kvinnor inte behöver betala för att få tillgång till sex. Märkligt resonemang från dig. 
Svar på tråden Varför köper människor sex?