• Meli
  Äldre 21 apr 15:28
  64289 visningar
  1654 svar
  1654
  64289

  Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?

  Hänsyn. Ok har du ett skadat knä, så, men man kan ha väldigt ont och må dåligt när man är höggravid, så hänsyn. Jag tycker att om man är frisk och mår bra, så kan man ge upp sin plats till någon som inte är det, annars är man ju ego.

  Hur vet du varför någon går på kryckor, det kan ju vara en fotbollsskada, och nog spelar man väl fotboll frivilligt,eller??

 • Meli
  Äldre 21 apr 15:37
  #30

  Apif la deuxième

  Hade jag varit dig så hade jag sagt, så andra hörde det, att jag skulle gärna rest mig, men jag har ett skadat knä. Då hade inte du ansetts oartig och någon annan hade säkert rest sig, och både du och den höggravida, no båda som har svårare att stå, hade båda fått sitta.

 • Meli
  Äldre 21 apr 15:44
  #43

  Är bara glad nu, att jag ALDRIG åker buss, bara tåg, och när jag går på finns det alltid plats!!! *tacksam*

 • Meli
  Äldre 21 apr 16:04
  #59

  Apif la deuxième

  Men tänk skadan om en höggravid skulle trilla, hon kanske förlorar barnet helt och hållet....

  Jag håller med, som gravid skulle man inte behöva tider att passa Jag tycker man skulle vara sjukskriven hela grav, men skattebetalarna brukar inte hålla med tyvärr

 • Meli
  Äldre 21 apr 16:16
  #81

  Apif la deuxième

  Du kanske bara tolkar det så, jag tror inte de stirrar argt på dig, de flesta som verkligen måste sitta, frågar, och orkar inte stå och se arga ut.

 • Meli
  Äldre 21 apr 16:36

  Olausson

  Om man är höggravid och mår dåligt så skulle jag bett om en plats, annars inte. INte bara för att man är gravid, utan för att man är rörelsehiundrad och mår dåligt som många gör i slutet.

Svar på tråden Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?
Logga in
Bli medlem