Inlägg från: Apif la deuxième |Visa alla inlägg
  • Apif la deuxième

    Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?

    Mica jag vill inte att du ska tycka synd om mig, men det gör du ju iofs inte heller, utan vartenda inlägg till mig i denna tråd har varit hånande.

    Jag har betalat mitt busskort, jag tänker fortsätta åka buss.

  • Apif la deuxième

    Ja jag förstår verkligen inte varför du, Mica, påstår att jag har sagt att ALLA gravida är si eller så, eller ALLA barn är si eller så..? För det har jag aldrig gjort.

    Varför dessa hånfulla kommentarer om MIN smärta?

    "Om jag kände som du skulle jag nog ansöka om färdtjänst....med tanke på det onda knät också som verkar vara en skada som ofta gör sig påmind så att man gråter."

    Jag sa inte att jag alltid gråter, men ibland har jag så ont så att tårarna väller fram fast jag inte vill det. Och eftersom många här påstår att graviditetskrämpor är värre, varför uppmanar du inte dem att ansöka om färdtjänst?

    Jag har aldrig sagt att jag har nåt emot gravida, jag har nåt emot de som stirrar argt på mig.
    Jag gillar inte heller de gamla människor som är sura och elaka mot alla, men det betyder inte att jag ogillar gamla människor i allmänhet.

  • Apif la deuxième

    Jag har inte sagt att ALLA stirrar. Men det har hänt mig, och många andra, att man haft någon som stirrar argt på en därför att man sitter. DU var inte där så du kan inte förneka det. Och så skrev jag också längre bak i tråden att jag undviker att åka buss under rusningstid så jag slipper sådana situationer, men det har hänt mer än en gång. Jag har aldrig sagt att det ALLTID är så, men nu handlar inte diskussionen om när allt är frid och fröjd, utan den handlar om just detta problem.

  • Apif la deuxième

    Och jag skrev också tidigare att mitt knä är ont för att mitt ena ben är lite längre än det andra och därför har ena knät varit mer belastat än det andra i 22 år vilket tillslut ledde till komplikationer.

  • Apif la deuxième

    Mica, om du BAD mig hade jag troligen stigit upp även om jag haft ont, för det känns så lamt att förklara "jag har faktiskt ont i benet". Men av att blänga på mig kommer man ingenvart..

  • Apif la deuxième

    Lizza om man frågar så är det ju en helt annan sak än att bara stå och sura..

    Mica, jag har aldrig någonsin antytt att alla är si eller så.

  • Apif la deuxième

    Mica, ja det är väl självklart att jag får skylla mig själv att jag får stå om jag inte ber någon om min plats, det har jag aldrig förnekat. På mig syns det inte att jag har ont, och jag vill inte att det ska synas. Då står jag hellre. Det var inte det detta handlade om, jag säger ju själv att man ska fråga om man vill sitta.

  • Apif la deuxième

    Även om det inte alltid är så kul att förklara varför man inte vill stiga upp. Om det t.ex handlar om nåt intimt som väldigt svår mensvärk eller annat sådant.

  • Apif la deuxième

    Nixxi jag är nöjd med svaren även om jag inte håller med om alla svar. Jag har ju inte bett om fler motiveringar, men diskussionen fortsätter ju, och det får den göra för min del.

Svar på tråden Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?