Inlägg från: Apif la deuxième |Visa alla inlägg
  • Apif la deuxième

    Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?

    Folk som går med kryckor t.ex, folk som jag ser att har protes, eventuella utvecklingsskador, de som är av gravare sorten.

  • Apif la deuxième

    ELler inte nödvändigtvis av gravare sorten, men de finns de som är fullt friska annars men t.ex har ben som vänder sig inåt och gör det svårt att gå, som inte kan gå normalt. Då har man också svårare att stå ordentligt.

  • Apif la deuxième

    Carina P, en kvinna hävdade att om hon måste stå i bussen så får vi andra skylla oss själva om hon spyr på oss, så det är inte helt OT, och att diskussionen går vidare är väl knappast förbjudet? Om du sen finner spyor osmakligt så behöver du ju inte läsa, men jag anser inte att det är helt OT.

  • Apif la deuxième

    Carina P, nej det låter som om du är överkänslig nu.
    Jag svarade ju bara på din fråga. Och om du tycker spyor är osmakligt så är det väl bättre att inte läsa, eller hur? Ta inte åt dig så mycket för jag har int menat något illa, jag bara svarade på ditt inlägg.

  • Apif la deuxième

    En halv tråd? Nåja tråden har pågått i nästan 160 sidor, spyor har diskuterats i kanske 4-5..

    Och om du har läst tidigare i tråden, så var det en kvinna som sa att gravida måste få sitta i bussen för annars kanske de spyr på nån ifall de måste stå. Så på det viset är det länkat till gravida på bussen.

    Jag kräver inte att man ska läsa hela tråden om man är "ny" i den, men några av de senaste sidorna kan man ju ögna igenom för att få en uppfattning om vad som diskuteras

  • Apif la deuxième

    Anne h, ja kanske är det så, men ALLA gravida har inte problem med att stå så därför tycker jag de gravida som inte kan stå ska be om att få sitta.

  • Apif la deuxième

    Carina P, ingen har väl bemött dig elakt? Det var ju du som kallade mig överkänslig direkt.. Du och alla andra är väldigt välkomna att skriva här, jag sa bara tidigare att om du finner spya-snacket osmakligt så är det ju bättre att inte läsa.

  • Apif la deuxième

    Anne H, men där går väl åsikterna isär helt enkelt, finns inte mycket att tillägga, för det har diskuterats i nästan 2000 inlägg att jag och några andra anser att man ska fråga om man behöver sitta, medan andra ser det som en självklarhet..

  • Apif la deuxième

    Anne H, varför tummen ner? Jag bara konstaterade att åsikterna går isär, och jag orkar inte repetera mig igen som jag gjort i 160 sidor av tråden.. Men det är klart du får diskutera om du vill, men JAG orkar inte säga samma saker igen

  • Apif la deuxième

    Smurfan, jag håller till 100% med dig om idioterna som har sin jacka eller väska på sätet brevid dem. DET tycker jag inte man ska behöva ens fråga om, de ska helt enkelt inte ha sina saker där när bussen är full. Visst, om det finns tio platser lediga så kan man ha sin tunga matkasse där, men såfort bussen börjar bli full ska man flytta den fort som fan.

  • Apif la deuxième

    Jag har skrivit det ett hundratal gånger, du får gå tillbaka i tråden och läsa.

  • Apif la deuxième

    Lilla smurfan, VAD har du fått det ifrån? Bara för att jag inte stiger upp för feta personer i bussen betyder det inte att jag sagt att all fetma är självförvållad och att inget fet person är sjuk! Kom inte och påstå saker jag aldrig skrivit.

    Visst kan man vara sjuk för att man är överviktig, det är ju en hälsorisk, men jag anser inte att de har mer rätt att sitta i bussen än vad jag har!

  • Apif la deuxième

    1477
    Mån 24 apr - ID: 8880328 Anmäl inlägget
    Citera inlägget Svara på inlägget
    Apif la deuxième Apif la deuxième Online
    Mina barn kommer också att bli uppfosytrade att ge sin plats till nån de ser att behöver den bäyttre, precis som jag blev. MEN jag tycker fortfarande att en gravid person kan fråga eller säga till ifall hon behöver sitta, för man kan inte veta ifall de är gravida eller bara feta, eller ifall de mår bra eller dåligt.

    Detta skrev jag på sidan 148, och då började du anklaga mig för att diskriminera feta. Det är lite väl långsökt, det måste du väl själv erkänna?

  • Apif la deuxième

    Jo du har anklagat mig för att diskriminera feta och gravida.

  • Apif la deuxième

    1504
    Mån 24 apr - ID: 8881287 Anmäl inlägget
    Citera inlägget Svara på inlägget
    Lilla Smurfan Lilla Smurfan Online
    En räkning som du inte skulle få nåt för inte hos mig... tyvärr räkningen skulle du få skicka till allmänna färdmedlen icke till mig eftersom du tog allmänt kommunikationsmedel så tog du egen risk... hade inte tid med att läsa igenom alla svar för o leta svaret tidigare... så tack nu vet jag vad du tycker! Hoppas INGEN reser på sig för dig när du sen ska få barn... fortsätt diskriminera gravida och feta du blir mycket omtyckt så!! bbye

Svar på tråden Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?